Libnet.ro
UNICEF

12:15

CNA a sanctionat mai multe matinale radio. Morning Glory, somatie pentru limbaj licentios. Reactia ironica a lui Razvan Exarhu

Adevărul Adevărul,
CNA a sanctionat mai multe matinale radio. Morning Glory, somatie pentru limbaj licentios. Reactia ironica a lui Razvan Exarhu

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat mai multe posturi de radio, printre care Gold FM, Rock FM si Radio Zu, pentru limbajul nepotrivit folosit de realizatori sau invitati la ore accesibile minorilor, potrivit Pagina de Media. continuă pe Adevărul

Jucatorul cu cele mai multe sezoane la aceeasi echipa in Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, miercuri, o statistica interesanta a jucatorilor cu cele mai multe sezoane petrecute in culorile aceluias club de Liga 1 Betano.

Narcis Badic (Poli Iasi), jucatorul din Liga I cu cele mai multe sezoane la aceeasi echipa

Narcis Badic, component al formatiei Politehnica Iasi, este jucatorul din Liga I cu cele mai multe sezoane la actuala echipa, informeaza LPF.

Narcis Badic (Poli Iasi), jucatorul din Liga I cu cele mai multe sezoane la aceeasi echipa

Narcis Badic, component al formatiei Politehnica Iasi, este jucatorul din Liga I cu cele mai multe sezoane la actuala echipa, informeaza LPF.

Bucati din acoperisul unei benzinarii din Chisinau au avariat mai multe masini parcate in preajma

Mai multe masini parcate la o statie PECO din apropierea Aeroportului International Chisinau au fost avariate, in aceasta dupa-amiaza, 27 martie, de bucati smulse de vantul puternic de pe acoperisul benzinariei. in unul din automobile a ramas blocat un barbat, iar la fata locului a fost nevoie de interventia salvatorilor.

Mai multe persoane ranite la Stockholm, in urma unei explozii

Cel putin cinci persoane au fost ranite in urma unei explozii produse intr-o zona industriala din apropierea capitalei suedeze Stockholm. Mai multe cladiri, printre care si un hotel din apropiere, au fost afectate, iar cinci persoane au fost ranite.

Care vor fi noile tendinte din piata muncii: angajatii vor colabora cu mai multe firme iar contractul de munca va deveni istorie

Angajatul viitorului vrea program flexibil si nu va mai depinde de o singura companie, ci va colabora cu mai multe firme pentru a-si asigura veniturile.

Mai multe primarii din Germania, evacuate dupa ce au primit amenintari, unele cu bomba

Mai multe primarii din Germania au fost evacuate marti dupa ce au primit peste noapte amenintari pe email, in unele cazuri cu bomba, a anuntat politia, scrie Reuters.

Ce sporuri si indemnizatii au incasat ilegal functionarii din mai multe primarii. Reprezentantii Curtii de Conturi au constatat nereguli grave

Mai multe primarii din judetul Gorj au acordat functionarilor o serie de sporuri in mod ilegal, dupa cum au stabilit reprezentantii Curtii de Conturi a Romaniei.

TARICEANU: Vreau o Europa a solidaritatii, nu una cu mai multe viteze

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se pronunta pentru un proiect european bazat pe coeziune si solidaritate, nu pentru o Europa cu mai multe viteze, in care unele state sunt lasate in urma.

Tarom va anula mai multe curse internationale

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat sambata ca noua cnducere a Tarom va anula mai multe curse internationale. Oficialul a pus in carca directorului Werner Wolf 40% din pierderile din 2017, desi acesta a fost director general doar 40 de zile din acel an.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )