Libnet.ro
UNICEF

14:00

George Clooney este cel mai bine platit actor desi nu a jucat in niciun film in ultimul an

Adevărul Adevărul,
George Clooney este cel mai bine platit actor desi nu a jucat in niciun film in ultimul an

George Clooney a reusit sa-i detroneze pe Dwayne The Rock Johnson si Robert Downey Jr. in topul Forbes al celor mai bine platiti actori, desi in ultimul an nu a jucat in niciun film. Mai mult, starul american marcheaza si o premiera: cele mai mari venituri inregistrate vreodata de un actor in decursul a 12 luni. continuă pe Adevărul

Ea este cel mai bine platita actrita din lume. A intrecut-o si pe Angelina Jolie

Scarlett Johansson este cel mai bine platita actrita din lume, potrivit unei liste intocmite de Forbes. La cei 33 de ani ai sai, actrita a primit nu mai putin de 40,5 milioane de dolari in perioada 1.

Sondaj Avangarde. Cine cred romanii ca este cel mai puternic om politic din Romania

Cel mai puternic om politic din Romania este, in opinia romanilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, arata cel mai nou sondaj Avangarde, prezentat la Antena 3 de sociologul Marius Pieleanu. foto: captura Antena 3/.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n 2018; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n ultimul an; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Justitia din Romania, zguduita din temelii. Mai bine de o jumatate dintre magistrati, cu dosare la DNA

Cifre incredibile facute publice de Inspectia Judiciara. Mai bine de o jumatate dintre judecatori si procurori au avut dosare la DNA. in cursul zilei, Directia Nationala Anticoruptie a transmis datele so.

Top10 al celor mai bine platite sportive din lume in 2018! Ce loc ocupa Simona Halep

Liderul WTA, Simona Halep se afla pe locul 8 al celor mai bine platite sportive din lume in perioada iunie 2017-iunie 2018. Astfel, sportiva a castigat aproape opt milioane de dolari, din premii si contracte de.

Eveniment inedit la Alba Iulia dedicat Centenarului Marii Uniri: cel mai mare numar 100 pentru Cartea Recordurilor

Un inedit eveniment de celebrare a Centenarului Marii Uniri este pregatit la Alba Iulia. Este vorba despre cel mai mare numar 100, care ar urma sa intre in Cartea recordurilor.

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va [].

Raed Arafat despre moartea barbatului care a participat la protestul diasporei: Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ce a fost pe 10 august. Autopsia ne va spune cauza decesului

Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ceea ce a fost pe 10 august, a declarat, marti, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, despre decesul barbatului din Turnu Magurele care a participat la protestul din 10 august si a murit, in noaptea de 19 spre 20 august, la Spitalul din Alexandria. Raed Arafat a admis, insa, ca astea sunt datele pe care le am acum, insa cauza exacta a decesului va fi cunoscuta in urma autopsiei: Autopsia poate arata altceva. Arafat a mai sustinut, la audierile de marti din Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, care au ca tema violentele din 10 august, ca barbatul a ajuns la spital, cu varsaturi, la 4 zile dupa protest, ceea ce, in opinia sa, arata ca este putin probabil ca starea sa sa aiba legatura cu substantele inhalate in Piata Victoriei.

Cel mai ieftin telefon cu cel mai rapid procesor e revolutionar

Dupa cateva saptamani de speculatii pe marginea noului Pocophone F1 din partea Xiaomi, cel mai ieftin telefon cu cel mai rapid procesor a fost dezvaluit oficial. Indienii sunt cei mai norocosi in materie de smartphone-uri, la aceasta ora. in cadrul unei conferinte foarte impozante desfasurate in New Delhi, chinezii de la Xiaomi si-au diversificat portofoliul [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )