Libnet.ro
UNICEF

10:31

Topul celor mai indragite piese ale trupei Roxette VIDEO

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai indragite piese ale trupei Roxette VIDEO

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit pe 9 decembrie, la varsta de 61 de ani, insa piesele celebrului duo pop-rock din Halmstad, Suedia, vor dainui mult timp de acum inainte in inimile fanilor grupului. continuă pe Adevărul

USR: Romania - locul 4 in topul celor mai corupte tari UE

Romania ocupa locul al patrulea in topul celor mai corupte tari din Uniunea Europeana, un clasament care poate fi schimbat in viitor, sustine USR, intr-un mesaj transmis de Ziua internationala anticoruptie, amintind ca acest partid a initiat cea mai de succes initiativa din ultimii 30 de ani - Fara Penali in functii publice, relateaza Agerpres.

FOTO Topul celor mai frumoase targuri de Craciun din Romania in 2019

Targurile de Craciun din Romania devin tot mai spectaculoase, iar numarul lor creste de la an la an. Desi aceasta-i o traditie cu vechime in restul Europei, la noi a ajuns abia in ultimul deceniu, dar nu se lasa cu nimic mai prejos.

Subiectele zilei: Ascensiune fabuloasa. Nicusor Halici, somer pana la 26 de ani, apoi secretar de comuna, ajuns presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor; Topul celor mai populare destinatii turistice din lume in 2019

O romanca emigrata in Marea Britanie a plantat 15. 000 de copaci in Muntii Fagaras. Nicoleta Carpineanu, o romanca plecata in Anglia in urma cu 21 de ani, a reusit sa planteze 15. 000 de copaci,,,Cristian Tudor Popescu, despre echipa de handbal a Romaniei. Daca esti roman, atunci iti dau lacrimile la o astfel de victorie, dar daca esti un roman adevarat, care.

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit la 61 de ani. Care este cauza mortii

Gun-Marie Fredriksson, cunoscuta sub numele de Marie Fredriksson este o cantareata si pianista suedeza pop. Este una din cele mai apreciate cantarete suedeze, co-fondatorul fenomenului pop rock, Roxette, impreuna cu Per Gessle in 1986. Popstar-ul suedez a murit luni dimineata, dupa ce a suferit de o boala de lunga durata. Marie Fredrickson a imbogatit viata .

A murit solista trupei Roxette, Marie Fredriksson!

Celebra artista Marie Fredriksson, solista indragitei trupe Roxette, a incetat astazi din viata dupa o lupta lunga si grea cu o boala necrutatoare! .

A murit solista trupei Roxette. Marie Fredriksson avea 61 de ani

Cantareata Marie Fredriksson, membra a trupei Roxette, a murit la varsta de 61 de ani, dupa o lunga suferinta.

A murit Marie Fredriksson. Solista trupei Roxette avea 61 de ani

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la varsta de 61 de ani, potrivit unui anunt facut de managera artistei.

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit la 61 de ani

Solista legendarei trupe suedeze Roxette, Marie Fredriksson, a incetat din viata la varsta de 61 de ani dupa o lunga batalie cu cancerul.

Doliu imens in muzica! A MURIT solista trupei Roxette (VIDEO)

A murit solistatrupei Roxette. Vestea a cazut ca un trasnet peste milioane de fani din intreaga lume. Marie Fredriksson, 61 de ani,suferea de cancer pe creier.

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la 61 de ani

Solista legendarei trupe suedeze Roxette, Marie Fredriksson, a incetat din viata la varsta de 61 de ani.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )