Libnet.ro
UNICEF

14:00

Trupa Motley Crue se reuneste dupa cinci ani de la turneul de adio

Adevărul Adevărul,
Trupa Motley Crue se reuneste dupa cinci ani de la turneul de adio

Trupa glam rock Motley Crue se reuneste pentru o serie de concerte in America, dupa cinci ani de la turneul de adio. continuă pe Adevărul

Cinci ani de procese dupa ce o femeie si-a pierdut o mana din cauza lipsei semnalizarii pe calea ferata. Amenda penala redusa de la 1,2 milioane de lei la 75.000 de lei pentru CFR SA

Dupa cinci ani de procese in cazul unei femei care si-a pierdut bratul stang in urma unui accident de tren care a avut loc in 2014, din cauza lipsei indicatoarelor, instanta a pronuntat o decizie definitiva. Mai exact, amenda penala pentru CFR SA, stabilita de prima instanta la 1,2 milioane de lei 261. 000 de euro), a fost redusa la doar 75. 000 de lei, adica mai putin de 16. 000 de euro.

Un baietel de cinci ani s-a dus cu cocaina la gradinita: Ma face sa ma simt ca Spider-Man

Un barbat din statul american Massachusetts a fost arestat dupa ce fiul sau de doar cinci ani s-a prezentat la gradinita cu o punga cu cocaina, relateaza NBC News.

Sinn Fein cere referendum pentru unificarea Irlandei in urmatorii cinci ani

Dupa dezordinea provocata de Brexit trebuie sa urmeze in termen de cinci ani un referendum asupra unificarii Irlandei, a afirmat sambata sefa partidului republican irlandez Sinn Fein, Mary Lou McDonald, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Un copil de cinci ani a fost tinut luni intregi intr-o cusca pentru pisici. Baietelul a avut parte de un sfarsit cumplit dupa ce a fost torturat si ucis chiar de parintii lui

O instanta din Singapore a prezentat fotografii cu o cusca pentru pisici in care a fost tinut un baietel de cinci ani de catre parinti, inainte de a-l ucide cu apa clocotita. Azlin Arujunah si Ridzuan M.

Aceste doua zodii se vor imbogati in urmatorii cinci ani. Berbecii, favoritii astrelor in materie de noroc

Urmatorii cinci ani vor fi mana cereasca pentru doua zodii cu potential de a deveni bogate in jumatatea de deceniu ce va veni. Bunastare, bani de cheltuit si plecat in vacante si satisfactie proesionala, acestea sunt elementele care vor sta la baza succesului atins de nativii Berbec si Gemeni.

Copilul de cinci ani a povestit la o gradinita din Cluj ceva de-a dreptul socant. Educatoarele au sunat imediat la politie

Copilul de cinci ani a povestit la o gradinita din Cluj ceva de-a dreptul socant. Educatoarele l-au ascultat cu atentie si apoi au anuntat politia. Micutul a povestit cum tatal lui i-ar fi taiat unui.

Dancila: Iohannis nu a facut nimic in cinci ani de mandat. Avem un presedinte spectator

Viorica Dancila, candidat al PSD la presedintia Romaniei, a avut un mesaj critic la adresa lui Klaus Iohannis, pe care il acuza ca nu a facut in cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni.

Un copil de cinci ani a fost tinut luni intregi intr-o cusca pentru pisici, inainte de a fi torturat si ucis chiar de parintii sai. Era foarte obraznic cu mine

O instanta din Singapore a prezentat fotografii cu o cusca pentru pisici in care a fost tinut un baietel de cinci ani de catre parinti, inainte de a-l ucide cu apa clocotita.

Crima descoperita dupa 13 ani. Ucigasul povesteste in detaliu cum si-a omorat sotia - VIDEO

Un tanar de 33 de ani dinRepublica Moldova a fost retinut si risca inchisoarea pe viata pentru ca si-a omorat sotia in urma cu 13 ani. Ca sa scape de cadavrul sotiei sale, in varsta de 19 ani,.

BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN!

Silvia Chifiriuc si Petre Roman formeaza o familie de 10 ani! Actuala sotie a lui petre Roman, a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste pentru.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )