Libnet.ro
UNICEF

19:15

Inna, acuzata din nou de plagiat! Afla aici de cine!

Devorator Monden Devorator Monden,
Inna, acuzata din nou de plagiat! Afla aici de cine!

Dupa ce la inceputul anului a fost acuzata de plagiat, INNA are din nou probleme! Artista este acuzata din nou de plagiat, de data aceasta de un cantaret spaniol. Succesul international al Innei ar putea sa se intoarca impotriva ei. Un solist spaniol, Robert Martinez, sustine ca melodia Club Rocker ii apartine si i-a dat . continuă pe Devorator Monden

Frunda: Daca Basescu il respinge pe Silaghi, Ponta il poate propune din nou.

Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului Victor Ponta, a declarat luni, la RFI, ca, daca presedintele Basescu respinge numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, premierul il poate propune din nou tot pe acesta, iar seful statului nu mai poate refuza desemnarea, informeaza Mediafax. Politic si juridic, ca finalitate, decizia Guvernului pana la urma trebuie sa fie acceptata de catre presedinte. Chiar daca el nu este de acord cu numirea unui ministru, in speta a domnului .

Inna, acuzata de un cantaret spaniol ca piesa Club Rocker e un plagiat

Inna este in centrul unui scandal. Robert Martinez, un cantaret spaniol, o acuza de plagiat si a facut deja toate demersurile pentru a da in judecata compozitorii artistei. Mai exact, spaniolul sustine ca.

Inna, acuzata de un cantaret spaniol ca piesa Club Rocker e un plagiat (VIDEO)

Inna este in centrul unui scandal. Robert Martinez, un cantaret spaniol, o acuza de plagiat si a facut deja toate demersurile pentru a da in judecata compozitorii artistei. Mai exact, spaniolul sustine ca.

Avocatul Daniel Ionascu: Becali un teolog prin nastere. Va incerca sa se inscrie din nou la Facultatea de Teologie

Gigi Becali vrea in continuare sa urmeze cursurile Facultatii de Teologie. Anuntul a fost facut de unul dintre avocatii sai, Daniel Ionascu, care l-a vizitat luni pe patrounl din Ghencea la Penitenciarul Jilava.

Decizia importanta luata de Ministerul Educatiei. Calendarul scolar a fost schimbat din nou

Elevii vor avea un nou calendar scolar. Ministerul Educatiei a decis ca semestrele sa revina la vechea structura. Vacanta de iarna va fi mai scurta. in loc de trei saptamani, va avea doar doua. Iar primul.

Business Report: Europa tremura din nou - O alta tara s-ar putea prabusi maine; Noua ordine mondiala - Robotii vor inlocui oamenii la munca? Inca o companie aeriana low-cost ar putea pleca din Romnia

Certificatele energetice, obligatorii la vanzarea sau inchirierea locuintelor. Certificatele energetice devin obligatorii pentru toti proprietarii care doresc sa vanda sau sa inchirieze apartamente incepand de vineri. Costul unui astfel de certificat poate ajunge pana la 400 de euro, anunta Gandul. Rusii nu mai vor sa discute despre tezaur. Discutiile care vizeaza tema tezaurului tarii noastre, trimis in Rusia, in timpul Primului Razboi Mondial, nu face parte din agenda politica a Rusiei, potrivit declaratiilor lui Andrei Maslov, directorul Departamentului rus pentru Balcani al Ministerului Afacerilor Externe, scrie Bursa.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )