Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel mai rusinos moment pentru Justin Bieber, chiar in mijlocul concertului

Antena3 Antena3,
Cel mai rusinos moment pentru Justin Bieber, chiar in mijlocul concertului

Provoaca isterie peste tot unde apare, insa se pare ca tocmai el a cazut victima stresului de a fi vedeta mondiala la 18 ani. Justin Bieber a fost protagonistul unui incident mai putin obisnuit in timpul. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in universitatile noastre este continuarea implementarii Legii educatiei nationale

Presedintele Traian Basescu afirma, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii noului an universitar, ca rolul universitatilor de a forma o resursa umana de calitate este esential pentru devoltarea intregului sistem economic, social si politic, apreciind totodata ca cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in invatamantul universitar romanesc este continuarea procedurilor de implementare a prevederilor Legii educatiei nationale.

Moment jenant pentru Justin Bieber: Artistul a vomitat pe scena, in timpul unui concert (VIDEO)

Fanii prezenti la un concert al lui Justin Bieber din Glendale, SUA, sustinut duminica seara, au avut parte de un spectacol inedit. in timp ce interpreta melodia Out of Town Girl, artistului i s-a facut rau,.

Robert Pattinson, cel mai sexy barbat pentru Glamour

A fost inselat, s-a impacat cu fosta iubita si continua sa fie unul dintre cei mai doriti barbati de.

Underwater, cel mai nou single MIKA |AUDIO

Underwater este cel mai nou single semnat de cantaretul britanic MIKA, extras de pe albumul The Origin of Love, ce a fost lansat pe 17 septembrie in toata lumea, insa in UK albumul va ajunge abia pe data de 8 octombrie. Piesa Underwatereste scrisa de Mika in colaborare cu Nick Littlemore, Paul Steel si este [.

Arnold Schwarzenegger, despre aventura sa extraconjugala: Cel mai STUPID lucru pe care l-am facut.

Arnold Schwarzenegger a declarat ca regreta ca a avut o aventura extraconjugala cu menajera sa, spunand ca este cel mai stupid lucru pe care l-a facut, potrivit dailymail. co. uk preluat de Mediafax. Starul face aceste afirmatii intr-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat si care urmeaza sa fie difuzat duminica, in Statele Unite ale Americii. Acesta este primul sau interviu de la scandalul care a dus anul trecut la divortul sau de Maria Shriver. Starul francizei .

BNR a cotat euro la 4,5331 lei, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat la 4,5331 lei/euro si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. Rata anuntata vineri este cu 1,91 bani peste cea de joi,.

Apple renunta sa se mai laude ca are cel mai puternic serviciu de harti care a ...

Apple a modificat pe site-ul companiei afirmatia ca Apple Maps este cel mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata, dupa ce directorul general, Tim Cook, a cerut vineri scuze clientilor frustrati de erorile noului sistem de harti, potrivit Mediafax. Site-ul Apple, care afirma suprematia hartilor companiei, a fost modificat pentru a face o afirmatie mai realista, scrie portalul Gizmodo. Anterior, Apple descria propriul serviciu de harti astfel: Proiectat de Apple integral, Maps .

Se intampla in Franta: Guvernul a adoptat cel mai auster buget din ultimii ani

Guvernul francez a adoptat vineri bugetul pentru anul 2013, care cuprinde un pachet de masuri de austeritate bazat in principal pe cresterea taxelor aplicate persoanelor cu venituri mari si companiilor, in incercarea de a reduce deficitul bugetar.

Cand vei vedea toata poza, vei realiza ca e cel mai socant tatuaj pe care l-ai vazut in viata ta

Este greu de explicat ce poate fi in mintea unei persoane care isi face un astfel de tatuaj. Trecand peste durerea extrema, locul ales de aceasta tanara pentru a-si desena permanent trupul este, putin spus,.

Yuanul, la cel mai ridicat curs din ultimii 19 ani

Moneda Chinei - yuanul - a urcat, ieri, pana la nivelul maxim al ultimilor 19 ani, fata de dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora autoritatile de la Beijing vor lua noi masuri pentru sustinerea economiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )