Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine sunt concurentii care merg mai departe la Vocea Romaniei, dupa a doua runda de Knockout-uri: Chirila a salvat un baiat din echipa lui Smiley VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt concurentii care merg mai departe la Vocea Romaniei, dupa a doua runda de Knockout-uri: Chirila a salvat un baiat din echipa lui Smiley VIDEO

Antrenorii au format inca sase runde de knockout-uri din concurentii pe care ii au in echipele lor, care s-au duelat pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei, iar numai sapte continua drumul la Vocea Romaniei. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 8 noiembrie

In seara de 8 noiembrie, juratii de la Vocea Romaniei au decis cine vor fi concurentii care merg mai departe in competitia din acest sezon. Din partea Irinei Rimes au incantat trei prezente feminine, cu voci foarte bune, insa doar Cristina Dima a fost cea care a mers mai departe. Totodata, Tudor Chirila a avut .

Cine sunt ajutoarele antrenorilor de la Vocea Romaniei. Tudor Chirila o aduce in prim plan pe Gabriela Dutulescu

Vocea Romaniei a ajuns in unele din punctele culminante. Auditiile pe nevazute s-au terminat deja de o saptamana, iar probele dificile abia acum ii asteapta pe concurenti. Care sunt ajutoarele antrenorilor de anul acesta? Cine sunt ajutoarele antrnorilor de la Vocea Romaniei? Daca e vineriatunci sa fie voce! Pro TV a dat startul de saptamana .

Ultimul sondaj IRES, inainte de alegerile prezidentiale. Care sunt tendintele romanilor care merg la vot

Ultimul sondaj IRES, inainte de alegerile prezidentiale 2019, ce arata cat de interesati sunt romanii de evenimentul de duminica, 10 noiembrie. Care sunt tendintele cetatenilor care merg la vot? Ultimul sondaj IRES, inainte de alegerile prezidentiale 2019 Data de 10 noiembrie 2019 este marcata de vot. Romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege liderul .

Clipul de care ai nevoie ca sa intelegi cine sunt Iohannis, Barna si Dancila

In regula, am ajuns la final. Sunt alegeri prezidentiale si lista e un pic prea plina. Dar, sa fim seriosi, doar cativa au sanse. Asa ca am ales trei dintre ei. Aproape crema, ce sa mai.

Legumicultura este o prioritate pentru Guvernul Orban, iar programul Tomata merge mai departe. Dan Motreanu (PNL): Voi face toate eforturile pentru ca sectorul sa primeasca bani europeni

Legumicultura este o prioritate pentru Guvernul Orban, pentru care se vor face toate eforturile astfel incat sa primeasca finantare europeana prin Programul de Dezvoltare Rurala al UE, a afirmat.

Prezenta la vot la Alegerile Prezidentiale, ora 18:00: care sunt judetele cu cei mai multi alegatori

BEC afiseaza in timp real prezenta pe site-ul institutiei. Cifrele actualizate la ora 18:00 arata cati romani au votat pentru alegerile prezidentiale, in tara si in strainatate. Dupa ora 18:00, prezenta la vot in tara a urcat pana la 42,19%. Au votat aproape opt milioane de romani in sectiile deschise in tara. E un numar .

Ce se intampla cu Catalin Botezatu, dupa interventia dificila din Turcia. Creatorul de moda si-a luat fanii prin surprindere: Nu sunt in forma cea mai buna

Catalin Botezatu a fost supus unei alte interventii chirurgicale de curand. Ce se intampla cu iubitul designer, dupa operatia la colon din Turcia? Vedeta si-a luat fanii prin surprindere. Catalin Botezatu si-a surprins fanii. Ce se intampla dupa operatia lui din Turcia? Catalin Botezatu a avut un final de an zbuciumat. Din pacate, problemele de .

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care prefera singuratatea

HOROSCOP Leu Leii simt nevoia de timp singuri pentru a putea sa repete, sa invete si sa isi gaseasca linistea de care au nevoie. HOROSCOP Taur Taurii sunt destul de lenesi, ceea ce inseamna ca le.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )