Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vocea Romaniei, prima runda de a knockout-uri: cine sunt cei sase concurenti care merg in show-urile live

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei, prima runda de a knockout-uri: cine sunt cei sase concurenti care merg in show-urile live

Concurentii si antrenorii de la Vocea Romaniei au inceput cea mai dura faza a competitiei: knockout-urile. Daca pana acum Tudor, Loredana, Smiley si Moga au avut posibilitatea de a salva cele mai bune voci, acum au fost nevoiti sa renunte la ele si sa ia decizii extrem de grele. Seara a fost plina de tensiune, suspans, emotii si o lupta incredibila pentru un loc in etapa live-urilor, iar detaliile au fost cele care au facut diferenta. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei si X Factor, sub un serial turcesc de la Kanal D in audiente

Prima runda de knockout-uri de la Vocea Romaniei si prima editie de Bootcamp nu au atras telespectatorii pe Pro TV si pe Antena 1, preferat fiind serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, de la Kanal D.

Vocea Romaniei da startul knockout-urilor: cum se desfasoara noile runde

Vocea Romaniei pune in scena un nou tip de runda, anume knockout-urile. Astfel, concurentii vor experimenta emotii si mai intense, iar treaba antrenorilor se va ingreuna.

Solista de la Mandinga, eliminata de la Vocea Romaniei. Smiley nu a tinut cont de colegialitate si a mizat pe adversarul acesteia

Solista de la Mandinga a fost eliminata de la Vocea Romaniei. Dupa o interpretare extraordinara, in care l-am pus in dificultate pe Smiley, Barbara Isasi a fost in cele din urma.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )