Libnet.ro
UNICEF

17:45

Care sunt cei mai bine platiti actori din serialul Urzeala tronurilor

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai bine platiti actori din serialul Urzeala tronurilor

Actorii din Game of thrones/ Urzeala tronurilor au semnat un contract cu televiziunea HBO pentru potentialul sezon sapte al serialului si au primit mariri salariale considerabile,cu aceasta ocazie publicatia The Hollywood Reporter dezvaluind si care sunt artistii cu cele mai mari salarii din seria de succes. continuă pe Adevărul

Investeste in propria educatie: Care sunt cele mai scumpe facultati de stat din Bucuresti

In Romania, educatia este rareori considerata o investitie pe termen lung, insa fara indoiala ca ea ar trebui privita si in acest fel. Cat de scumpa este mai exact aceasta investitie? In Bucuresti, studentii la facultatile de stat platesc.

FOTO: Care sunt cele mai puternice armate din Orientul Mijlociu

Echilibrul de putere din Orientul Mijlociu a fost grav afectat in ultimii ani. Razboiul civil care macina Siria de trei ani a creat un vacuum si a permis ridicarea Statului Islamic.

Premierul: Angajatii nu mai trebuie platiti ca in Africa

Angajatii din Romania nu mai trebuie platiti cu salarii aflate sub limita de subzistenta, iar majorarea salariului minim poate fi acoperita din economiile rezultate prin scaderea CAS, a afirmat premierul Ponta, referitor la nemultumirea micilor intreprinzatori pentru cresterea salariului minim.

Victor Ponta: Angajatii nu mai trebuie platiti ca in Africa, majorarea salariului minim-acoperita din CAS

Angajatii din Romania nu mai trebuie platiti cu salarii aflate sub limita de subzistenta, iar majorarea salariului minim poate fi acoperita din economiile rezultate prin scaderea CAS, a afirmat premierul Ponta, referitor la nemultumirea micilor.

ANOFM: Peste 461.000 de someri au fost inregistrati in septembrie. Cei mai multi oameni fara locuri de munca, in Vaslui si Teleorman

Rata somajului a scazut, in luna septembrie, cu 0,02% fata de august, adica s-au inregistrat cu aproximativ 2. 000 de someri mai putin decat in luna precedenta, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi oameni fara locuri de munca sunt tinerii sub 25 de ani si cei care au intre 30 si 39 de ani, iar judetele cu cei mai multi someri sunt Vaslui si Teleorman.

Cei mai bogati bistriteni care si-au crescut averea prin contractele cu statul, premiati la Topul Firmelor

Joi dupa-masa, Hotelul Metropolis a gazduit cea de-a XXI-a editie a Topului Firmelor, unde au fost premiati cei mai bogati bistriteni. Pe langa marile companii bistritene care au crescut intr-o piata reala si competitiva, au mai fost premiate si firmele de casa ale Primariei Bistrita sau ale Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, care si-au sporit veniturile din contractele cu statul.

Germania are cei mai multi jucatori nominalizati la Balonul de Aur. Lista completa

FIFA a anuntat lista cu cei 23 de fotbalisti nominalizati la Balonul de Aur. Germania este tara cu cei mai multi jucatori nominalizati, avand 6 jucatori pe lista FIFA.

Cum si-au cladit reputatia si averea cei mai influenti oameni ai Botosaniului. Povestea asistentului veterinar si a sefului de autobaza ajunsi sefi de judet

Doi dintre cei mai influenti oameni ai judetului Botosani din ultimii 25 de ani, au urcat rapid pe scara devenirii politice si sociale. Mai rapid decat si-ar putea imagina orice roman obisnuit ca se poate. Practic au plecat de la meserii de rand si au ajuns intr-un singur deceniu sa detina putere, functii si implicit avere.

Guvernul va desecretiza stenograma ultimei sedinte in care s-a votat amendamentul privind dezvaluirile din dosare

Guvernul a decis sa desecretizeze stenograma ultimei sedinte a Executivului in care s-a votat amendamentul privind dezvaluirile din dosare, potrivit unui comunicat al Administratiei. Avand in vedere eroarea.

Guvernul va desecretiza stenograma ultimei sedinte in care s-a votat amendamentul privind dezvaluirile din dosare (VIDEO)

Guvernul a decis sa desecretizeze stenograma ultimei sedinte a Executivului in care s-a votat amendamentul privind dezvaluirile din dosare, potrivit unui comunicat al Administratiei. Avand in vedere eroarea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2687 seconds )