Libnet.ro
UNICEF

11:30

Julio Iglesias lanseaza, dupa 12 ani, un nou album in limba spaniola

Hotnews Hotnews,
 Julio Iglesias lanseaza, dupa 12 ani, un nou album in limba spaniola

Cantaretul si compozitorul spaniol Julio Iglesias lanseaza, pe 15 septembrie, primul sau album in limba spaniola din ultimii 12 ani, intitulat Mexico, ce va contine coveruri ale unora dintre cele mai indragite melodii ale tarii sud-americane. Julio Iglesias, in varsta de 71 de ani, a inregistrat o scrisoare de dragoste adresata Mexicului, iar primul single de pe acest material de studio este Fallaste Corazon, compus de Cuco Sanchez, informeaza contactmusic. com, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Julio Iglesias lanseaza, dupa 12 ani, un nou album in limba spaniola

Cantaretul si compozitorul spaniol Julio Iglesias 71 de ani) lanseaza, pe 15 septembrie, primul sau album in limba spaniola din ultimii 12 ani, intitulat Mexico, ce va contine coveruri ale unora dintre cele mai indragite melodii ale tarii sud-americane.

Julio Iglesias, surpriza pentru fani. Ce le-a pregatit artistul

Celebrul artist Julio Iglesias si-a lansat, vineri, melodia Fallaste corazon/ Ai dat gres, inima, care va figura pe viitorul sau disc, primul realizat in limba sa materna in ultimii zece ani.

Brian McFadden, Westlife, divorteaza dupa trei ani

Capat de drum pentru inca un mariaj. Brian McFadden, fostul membru al trupei Westlife, si sotia lui, Vogue Williams, au decis sa puna punct casatoriei lor, dupa trei ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )