Libnet.ro
UNICEF

17:16

Romanii au talent, semifinala cinci: ultimele locuri pentru finala

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent, semifinala cinci: ultimele locuri pentru finala

Bogdan Dumitrascu, Denis Bolborea, trupa Kid-A, Yeva Shiyanova, Alexander Badea, Florin Hriscu, Mihai Sandu, Vlad Morar, Sergiu Mirzenco, Alexandru Marian, grupul Tierra Sin Pan si Adi Cristescu impreuna cu formatia Opis Band sunt ultimii 12 concurenti care vor urca pe scena Romanii au talent, in aceasta seara, de la ora 20. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente din ultima semifinala a show-ului de la Pro TV. continuă pe Adevărul

Romanii au talent, semifinala cinci: cine sunt ultimii 12 concurenti care lupta pentru un loc in marea finala

Romanii au talent. Emotiile sunt din ce in ce mai mari pentru ultimii 12 semifinalisti de la Romanii au talent. Vineri seara, 5 iunie, de la ora 20. 30, la Pro TV, acestia isi vor prezenta momentele pline de originalitate si creativitate si vor incerca sa cucearca atat publicul, cat si juriul, care ii va trimite pe trei dintre ei in marea finala.

Elevii au la dispozitie 38.158 de locuri pentru invatamantul profesional

Numarul locurilor alocate pentru scolile profesionale cu durata de 3 ani, in anul de scolarizare 2015-2016, a crescut cu 2. 400 de locuri fata de anul anterior, pana la 38. 158, potrivit datelor Centrului National de Dezvoltare a invatamantului Profesional si Tehnic CNDIPT), arata un comunicat transmis astazi redactiei de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )