Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oscar 2018 - Jimmy Kimmel si Warren Beatty, intr-un promo amuzant ce face referire la scandalul Envelopegate din 2017

Hotnews Hotnews,
 Oscar 2018 - Jimmy Kimmel si Warren Beatty, intr-un promo amuzant ce face referire la scandalul Envelopegate din 2017

Intr-un promo dedicat ceremoniei Oscar 2018, vedeta de televiziune Jimmy Kimmel si actorul Warren Beatty fac referire la scandalul Envelopegate de la ceremonia de anul trecut, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Oscar 2018: Lista completa a nominalizarilor

Dupa o lunga asteptare si multe speculatii, au fost anuntate nominalizarile pentru premiile Oscar 2018. Mai jos poti vedea nominalizarile care s-au facut pana acum. Lista va fi updatata pe masura ce vor fi anuntate. Oscar 2018 Cel mai bun film Call Me by Your Name Darkest Hour Dunkirk Get Out Lady Bird Phantom [].

Oscar 2018: unde vezi live nominalizarile de la toate categoriile

Mai este aproape o luna pana la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, iar astazi vom alfa care sunt nominalizarile Academiei Americane de Film. Nominalizarile pentru premiile Oscar 2018 vor fi anuntate astazi, la ora 15. 22 a Romaniei. Vor fi anuntate live pe site-urile oscar. go. comsioscars. org. Transmisia se va face de la Teatrul Samuel Goldwyn din [].

Nominalizarile la Premiile Oscar 2018

Azi au fost anuntate oficial nominalizarile la Premiile Oscar, ceremonie ajunsa anul aceasta la editia cu numarul 90. Iata ce actori si productii au sanse sa castige mult-ravnitele trofee! .

Oscar 2018: ce filme au sanse sa castige marele premiu

Dupa o lunga asteptare si multe speculatii, au fost anuntate nominalizarile pentru premiile Oscar 2018. Premiile Academiei Americane de Film, cunoscute popular sub numele Premiile Oscar, sunt premii decernate anual. Sunt filme pe care le iubesti sau le urasti, dar nu tine de tine decernarea premiilor. Pentru acea statuie din aur multi regizori si actori [].

Oscar 2018: Nominalizarile pentru cea de-a 90-a editie a premiilor

Mai este aproape o luna pana la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, iar astazi vom alfa care sunt nominalizarile Academiei Americane de Film. ACTUALIZAREAici poti gasi lista completa a filmelor nominalizate la premiile Oscar 2018. Unele sunt surprize, altele sunt titluri asteptate in lista, dar un lucru e cert: de acum pot incepe speculatiile [].

LIVE TEXT Oscar 2018: Lista completa a nominalizarilor

Dupa o lunga asteptare si multe speculatii, au fost anuntate nominalizarile pentru premiile Oscar 2018. Mai jos poti vedea nominalizarile care s-au facut pana acum. Lista va fi updatata pe masura ce vor fi anuntate. Cel mai bun film Call Me by Your Name Darkest Hour Dunkirk Get Out Lady Bird Phantom Thread The Post [].

Nominalizari Oscar 2018

Academia Americana de Film va anunta in scurt timp nominalizarile pentru cea de-a 90-a editie a galei premiilor Oscar, iar criticii mizeaza deja pe cateva titluri. Adevarul va prezinta lista completa a nominalizarilor la Oscar 2018.

Marii ignorati la nominalizarile Oscar 2018

Lista nominalizarilor la Oscar 2018 contine candidati obisnuiti, precum Meryl Streep, Daniel Day-Lewis si Gary Oldman, a confirmat multe dintre predictiile criticilor, insa a rezervat si cateva surprize prima femeie nominalizata pentru imagine) si, bineinteles, cateva nedreptati Wonder Woman a fost ignorata).

Nominalizari Oscar 2018: lista completa

Academia Americana de Film a anuntat nominalizarile la premiile Oscar 2018, iar The Shape of Water, un film cu buget redus regizat de cineastul mexican Guillermo del Toro, conduce in topul nominalizarilor, avand 13 mentiuni, cu una mai putin decat recordul inregistrat in istoria prestigioasei gale.

Netflix vine cu premiere istorice la premiile Oscar 2018

La cativa ani dupa ce premiie Oscar au fost dominate de albi, Netflix vine la Oscarurile din acest an cu cateva premiere importante pentru oamenii de culoare. Pentru cei mai multi dintre noi, 2016 s-ar putea sa fi fost un an ca oricare altul. Din pacate pentru persoanele de culoare, a reprezentat momentul istoric in [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )