Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prima reactie a Oanei Stanciulescu in scandalul Realitatea TV: Pentru mine Realitatea TV este un capitol incheiat

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Oanei Stanciulescu in scandalul Realitatea TV: Pentru mine Realitatea TV este un capitol incheiat

Oana Stanciulescu a reactionat dupa ce Rares Bogdan a anuntat ca a cazut la pace cu conducerea Realitatea TV si revine pe post. Desi tot conflictul a inceput dupa ce realizatorul s-a revoltat fiindca Oana Stanciulescu si Oreste Teodorescu nu mai erau doriti pe post, jurnalista a anuntat ca a incheiat colaborarea cu televiziunea de stiri, decizia fiind luata in urma cu doua saptamani. continuă pe Adevărul

Scandalul de la Realitatea TV, cu Rares Bogdan si Oreste. Ce s-ar ascunde in spatele razboiului si de ce au fost interzisi pe post

La cateva zile dupa ce Oreste Teodorescu si Rares Bogdan au fost interzisi sa apara la Realitatea TV macar pentru o vreme), in presa incep sa apara dezvaluri despre ceea ce s-ar afla in spatele.

REALITATEA TV: Cronologia unui scandal media! Cum au ajuns Cozmin GUSA si Maricel PACURARU sa preia postul TV. Ce rol au jucat generalul Coldea si SRI, tertipurile prin care nu s-au achitat datoriile la stat si miza dosarului de la DNA (FOTO, VIDEO)

Realitatea TV este lovita in prezent de un scandal urias cu acuzatii dure de o parte si de alta! Principalul realizator al postului, Rares Bogdan, a fost scos de pe post de unul din patronii postului, Cozmin.

Rares Bogdan, replicadura in conflictul cu conducerea Realitatea TV: O mizerie. O manipulare ieftina. Ce spune despre revenirea pe post

Rares Bogdan reactioneaza dur dupa a doua editie Jocuri de putere pe care nu a moderat-o fiind suspendat temporar. Realizatorul Realitatea TV catalogheaza subiectul dezbatut in emisiune o mizerie si o manipulare ieftina si subliniaza ca nu are de gand sa ceara scuze publice redactiei, conditia impusa de patronul televiziunii, Cozmin Gusa, pentru a se putea intoarce pe post.

Oreste, dupa revenirea lui Rares Bogdan la Realitatea TV: Am decis sa renunt la un post care nu ma mai reprezinta de ceva vreme

Oreste Teodorescu a salutat revenirea lui Rares Bogdan la pupitrul emisiunii Jocuri de putere de la Realitatea TV, insa a anuntat ca el nu va mai aparea in emisiune.

Eugen Teodorovici, catre o jurnalista Realitatea TV: Vreau sa vorbesc singur ca Gusa

Moment incredibil in direct pe Realitatea TV in timpul unei interventii a ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici. Nemultumit ca era intrerupt de moderatoarea Eli Roman, ministrul Discoteca a cerut sa.

Rares Bogdan a anuntat ca se intoarce la Realitatea TV. Cum si-a explicat decizia

Rares Bogdan 44 de ani), realizatorul emisiunii Jocuri de Putere a anuntat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca se intoarce la carma emisiunii de la Realitatea TV si a oferit explicatii cu privire la decizia luata.

Denise Rifai: Realitatea TV nu este doar Rares Bogdan. Trebuiesa inteleaga ca a gresit

Realizatoarea Realitatea TV Denise Rifai a comentat conflictul pe care Rares Bogdan il are cu conducerea postului de stiri, precizand ca, desi il respecta si isi doresc sa revina in echipa, mai multi colegi sunt suparati pe atitudinea pe care jurnalistul a avut-o si asteapta sa-si recunoasca greseala si sa prezinte scuze.

Lavinia Sandru, de la circ, la Realitatea TV, la TVR. Contract fabulos cu televiziunea publica. Cati bani primeste

Din luna octombrie, la Televiziunea Romana a aparut in grila o noua emisiune. Se numeste Fata nevazuta a lumii si este prezentata de Lavinia Sandru, fost jurnalist la Realitatea TV. Pe site-ul.

SCANDAL RARES BOGDAN. Oreste Teodorescu acuza Realitatea TV ca i-a interzis prezenta in platou cu un minut inainte de a intra in direct

Scandal la Realitatea TV, acolo unde fostul jurnalist Oreste Teodorescu sustine ca a fost interzis in platourile televiziunii, cu un minut inainte de a intra in direct. Si voalat, Teodorescu tinteste voalat.

Prima reactie din PSD dupa ce Iohannis a amanat acceptarea Olgutei Vasilescu si a ministrului Transporturilor

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, joi, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis a amanat numirea in functie a celor doi ministri, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, pentru ca este in campanie electorala si vrea sa intarzie performanta guvernului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )