Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se impart ultimele cutite si incepe Bootcampul la Chefi la cutite cu cei mai multi concurenti din istoria emisiunii

Adevărul Adevărul,
Se impart ultimele cutite si incepe Bootcampul la Chefi la cutite cu cei mai multi concurenti din istoria emisiunii

Emisiunea Chefi la cutite se pregateste de etapa Bootcampului, luni seara, de la 20. 30, iar chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu impart ultimele cutite celor care merita sa treaca in faza urmatoare. continuă pe Adevărul

Soc in showbiz: Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a MURIT la doar 31 de ani

Doliu in lumea mondena bucuresteana. Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a incetat din viata, vineri, in urma unei lupte cu o boala cumplita. Armand Cristinoiu,.

Motivele pentru care norvegienii sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta

Raportul Mondial al Fericirii a adus din nou in atentie nivelul de satisfactie al cetatenilor din intreaga lume. Norvegienii detin secretele unui stil de viata echilibrat, care le aduce inca o data titlul de cei mai fericiti oameni de pe planeta.

Romanii sunt printre cei mai norocosi oameni din Europa: un grec e uimit de potentialul care exista la noi

Cei mai multi romani sunt convinsi ca, din pacate, coruptia continua sa faca ravagii in mai toate domeniile de activitate din tara. Directorul executiv de la o companie importanta e de alta parere.

Cum s-a schimbat viata unui copil care sufera de o boala rara dupa ce a primit un catel. Cei doi au devenit cei mai buni prieteni (FOTO)

Viata unui copil a fost data peste cap in momentul in care a aflat ca sufera de vitiligo, o boala de piele caracterizata prin depigmentarea pielii. Carter Blanchard are doar opt ani si a sufeit.

Ce actrite romance au reusit sa obtina roluri la Hollywood. Joaca alaturi de cei mai mari actori (FOTO)

La gala Premiilor Gopo, care s-a desfasurat pe 21 martie la Teatrul National, s-au facut remarcate diverse actrite foarte talentate si a fost o surpriza pentru toata lumea faptul ca multe dintre ele au.

De la Soros, la JP Morgan: Cei mai temuti oameni din piata financiara

De-a lungul istoriei, aceste nume de temut au inglobat mai multa putere financiara, mentala si politica decat oricare alt investitor individual. Cine sunt acestia si care sunt faptele pentru care au ramas in amintirea pietelor financiare?.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )