Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este cel mai vanat actor pe Netflix: abonatii au petrecut peste o jumatate de miliard de ore vizionand filme cu el

Adevărul Adevărul,
Cine este cel mai vanat actor pe Netflix: abonatii au petrecut peste o jumatate de miliard de ore vizionand filme cu el

Compania Netflix a dat publicitatii raportul sau de incasari aferente primului trimestru din acest an, managerii companiei laudand totodatap acordul incheiat cu un actor, scenarist si producator american. continuă pe Adevărul

Xiaomi Mi 6 este cel mai serios concurent pentru Galaxy S8

De cateva saptamani am inceput sa discutam de Xiaomi Mi 6. Noul varf de gama al celor de la Xiaomi tocmai a fost lansat oficial. in afara de Huawei, Xiaomi este unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri care activeaza in China. Cu un amalgam de creatii originale in portofoliu si o nevoie cronica [].

Vicepresedintele Comisiei Europene: Cel mai bun garant al luptei impotriva coruptiei este poporul roman

In urma discutiilor purtate astazi cu premierul Sorin Grindeanu si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca cel mai bun garant al statului.

Rujul cel mai cerut la machiajul de mireasa in 2017

Alaturi de rochie, accesorii si coafura, make-up-ul in ziua nuntii este extrem de important pentru cea care urmeaza sa spuna Da in fata altarului. Iata de exemplu, care este rujul cel mai cerut la machiajul de mireasa in 2017.

Cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice. Legenda Papesei Ioana, intre fabulatie si istorie ascunsa

Legenda Papesei Ioana, presupusa a fi singura femeie care a reusit sa ajunga papa la Vatican, dupa ce s-a travestit in barbat, este un subiect care continua sa fascineze. De secole, istorici, cercetatori, scriitori sau regizori de film au cercetat legenda papesei, in incercarea de a aduce lumina in ceea ce priveste cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice.

Radamel Falcao, cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene

Atacantul columbian al echipei AS Monaco, Radamel Falcao, care a inscris un gol in partida cu Borussia Dortmund, scor 3-1, din mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, a devenit cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al UEFA.

Congresul ALDE, vineri si sambata la Parlament. Tariceanu va deveni cel mai probabil presedinte unic, Daniel Constantin nu participa

Delegati din toate cele 47 de filiale ALDE se vor reuni, vineri si sambata, la Palatul Parlamentului, pentru a-si alege o noua conducere in cadrul Congresului. Cel mai probabil, Calin Popescu-Tariceanu va fi ales presedintele unic al formatiunii, desi acesta a declarat joi ca asteapta pana in ultima clipa sa is depuna candidatura. Celalalt copresedinte ALDE Daniel Constantin, care a contestat in instanta organizarea Congresului, nu va participa la lucrarile acestuia.

Exporturile de arme ale Romaniei au atins cel mai inalt nivel din ultimii zece ani

Exporturile de armament si tehnica militara ale Romaniei au crescut in 2016 cu aproximativ 15 procente fata de anul 2015, atingand cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani peste 180 de milioane de euro.

Cel mai controversat cuplu al momentului se pregateste de nunta

Nunta se apropie cu pasi repezi pentru cel mai controversat cuplu al momentului! Philip si Florin si-au ales deja verighetele, iar la sfarsitul acestei luni vor deveni soti si in acte. Chiar daca.

Cel mai nedrept proces din istorie. Procesul lui Iisus, analizat pas cu pas - Ce legi nu au fost respectate acum 2.000 de ani

Editie speciala, luni, la Antena 3, de la ora 17. Ana Maria Roman recreaza cel mai nedrept proces al istoriei. Atunci cand hotii sunt liberi, iar salvatorii trimisi la moarte, intr-o lume corupta .

Cum a aratat piata masinilor noi in primele trei luni - Ce marci au crescut cel mai mult si cine au fost campionii scaderilor

Daca piata masinilor second-hand a crescut puternic in primul trimestru ca urmare a eliminarii timbrului de mediu, pe piata masinilor noi evolutiile au fost mult mai moderate. Piata a crescut cu 27%, insa ca volum inseamna aproape 5. 000 de masini in plus fata de primul sfert din 2016. Dacia a ramas lider de piata, insa cota i-a scazut fiindca inmatricularile au avansat cu numai 11%. Marci de volum precum Ford, Opel si Citroen au crescut cu peste 60%, iar Peugeot si Fiat au scazut puternic.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )