Libnet.ro
UNICEF

06:00

James Cameron despre cele mai noi filme Avatar: Va vor lasa cu gura cascata

Adevărul Adevărul,
James Cameron despre cele mai noi filme Avatar: Va vor lasa cu gura cascata

Faimosul regizor si scenarist al blockbuster-ului Avatar, James Cameron, considera ca admiratorii francizei vor fi socati atunci cand vor viziona urmatoarele trei pelicule, ale caror productie va incepe in 2015, relateaza Daily Mail. continuă pe Adevărul

TOP: cele mai scumpe bilete de avion din lume

In timp ce foarte multi oameni cauta pe web cele mai bune oferte pentru a da cat mai putin pe un bilet de avion, exista persoane care sunt dispuse sa plateasca pentru o calatorie pretul unei masini noi 30. 000 dolari / 24. 000 de euro), scrie.

Top 10 cele mai vandute modele de masini in Europa anul acesta

Piata auto europeana a crescut in primele 10 luni ale anului cu 6%, la 10,6 milioane de autoturisme noi fata de ianuarie-octombrie 2013, in special sustinuta de cresterea record de 18% din Spania si 9,5% din Marea Britanie. Cele mai vandute zece modele.

Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube

Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube va pot ajuta sa vizionati videoclipuri mai usor si mai rapid. Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube pot fi de ajutor oricui vrea sa foloseasca mai eficient YouTube. Personal, de cand am descoperit pentru prima oara calculatorul in urma cu aproximativ 20 de ani, am avut o fascinatie pentru combinatiile de taste si comenzile de MS DOS. Mi se pareau cea mai clara dovada de maiestrie in domeniul IT. Desi [].

Descoperire remarcabila intr-o biblioteca din Franta. Un istoric a gasit una dintre cele mai vechi editii tiparite ale pieselor de teatru ale lui Shakespeare

Descoperire uimitoare intr-o biblioteca din Franta, unde a fost gasit una dintre cele mai vechi editii tiparite ale pieselor de teatru ale lui Shakespeare. Cartea a stat uitata pe un raft timp de 200 de ani.

Dumitru, Consiliul Fiscal:Romania are incasarile cele mai mici in comparatie cu media europeana pe partea de venituri bugetare

Romania are incasarile cele mai mici in comparatie cu media europeana pe partea de venituri bugetare, cu un nivel de colectare cuprins intre 27% si 29% din PIB, a afirmat, joi, presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, citat de Agerpres. Dumitru a participat la Conferinta anuala a Asociatiei Analistilor Financiar - Bancari din Romania, gazduita de Banca Nationala, unde a facut o serie de remarci cu privire la starea economiei si la adoptarea euro. Pe partea de venituri avem colectari de bugete foarte mici, in comparatie cu media europeana. Nu am colectat mai mult de nivelul de 27 - 29% din PIB, indiferent de conjunctura economica. Pe cotele de impozite vedem un sistem de impozitare foarte dezechilibrat, din motive demografice, din cauza disproportiei dintre forta de munca si numarul mare al celor cuprinsi in sistemul de asistenta sociala. Romania are un deficit la sistemul de pensii care in momentul de fata se apropie la 3% din PIB. Ca sa putem echilibra situatia, pensiile ar trebui sa fie cam la 60% din cat sunt ele acum', a subliniat Ionut Dumitru.

Piata cimentului si serviciile notariale, cele mai expuse la practici anticoncurentiale

Piata cimentului si serviciile notariale sunt cele mai expuse la practici anticoncurentiale. Alaturi de acestea se alfa insa si transportul feroviar de marfa si de calatori auto si distributia en-gross de GPL pentru aragaz, arata un studiu al Consiliului Concurentei.

Top 100 cele mai valoroase companii din Romania in 2014. Petrom se mentine pe primul loc

Ziarul Financiar a lansat, miercuri seara, la Gala ZF, a IX-a editie a anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din Romania, realizata in colaborare cu casa de investitii Capital Partners, pe primul loc in top fiind din nou compania Petrom, urmata de Romgaz si Fondul Proprietatea, potrivit Mediafax.

IT-ul, agricultura si retailul, industriile cele mai preocupate de reducerea costurilor operationale in 2015

Companiile din domeniul IT, agricultura si retail se numara printre industriile cele mai preocupate de reducerea costurilor operationale in 2015, arata Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est.

Patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta din tara a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionut Nechita, administratorul firmei Avensa Consulting, una dintre cele mai mari societati de consultanta din tara a murit astazi, 26 noiembrie, au precizat pentru Adevarul apropiati de-ai omului de afaceri.

Ionut Nechita, patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta din tara, a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionut Nechita, administratorul firmei Avensa Consulting, una dintre cele mai mari societati de consultanta din tara a murit astazi, 26 noiembrie, au precizat pentru Adevarul apropiati de-ai omului de afaceri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )