Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai bune 100 de comedii din istoria cinematografiei

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune 100 de comedii din istoria cinematografiei

BBC Culture a publicat un top 100 al celor mai bune comedii din istoria cinematografiei cu scopul de a scoate in evidenta si de a promova acest gen atat de neglijat de-a lungul anilor. continuă pe Adevărul

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui

Foarte usoara si simplu de preparat, carnea de pui este perfecta pentru o masa de pranz copioasa sau chiar pentru o cina delicioasa in familie. Puiul poate fi pus in valoare cand folosesti cele mai bune condimente, care sa ii dea gustul perfect.

TOP cele mai bune locuri in care sa te retragi la pensie: iata de ce traiesti mai bine aici

Chiar daca nu ai putut sa alegi tara in care sa te nasti, poti sa alegi locul in care sa traiesti fara griji de acum incolo. Iata care sunt cele mai bune destinatii in care sa te retragi odata cu iesirea la pensie, in functie de clima, sistemul de.

Aproape 25.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Arad

Aproape 25. 000 de locuri de munca sunt vacante, luni, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Prahova si Arad. Mai putin de o suta de posturi disponibile sunt in judetele Caras-Severin, Giurgiu, Suceava, Mehedinti si Bacau. Cele mai multe locuri de munca, peste 1. 300, sunt pentru muncitori necalificati in industria confectiilor.

Cele mai tari momente de la MTV Video Music Awards 2017

Ceremonia din acest an a MTV Video Music Awards a fost prezentata de Katy Perry si a inclus show-uri si aparitii spectaculoase ale unor nume celebre din industria muzicii. Iata care au fost cele mai tari momente.

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai atractive oferte de azi la frigidere si masini de spalat

Magazinul online eMAG. ro continua seria de oferteatractive la mai multe modele de frigidere, masini de spalat, cuptoare sau plite. intreaga lista de reduceri eMAG o gasiti-LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte la frigidere si masini de spalat:.

Cele mai noi metode de furt ale hotilor. Cum puteti ramane fara portofel in cateva secunde

Hotii s-au specializat, actioneaza in grup si va pot lasa fara lucrurile de valoare in mai putin de un minut. Politistii ne dezvaluie cele mai folosite metode ale infractorilor.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul McGregor - Mayweather (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de vineri noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre McGregor si Mayweather. Un meci care este inscris sub.

Turista straina, violata la Mamaia. Tanara a fost sechestrata in Satul de Vacanta, unul dintre cele mai aglomerate locuri de pe litoral

O turista straina a fost violata la Mamaia, fiind sechestrata intr-unul dintre cele mai populate locuri de pe litoral: Satul de Vacanta.

Cele mai interesante secrete din spatele camerelor de filmat: nu totul e ceea ce pare

Productia de film include numeroase trucuri nebanuite care ne pot schimba perspectiva din care privim actiunea unui film. Cateva dintre cele mai interesante secrete din spatele scenelor de filmare au fost dezvaluite de regizori.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Craiova - Gaz Metan Medias (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Craiova si Gaz Metan Medias, din Liga I. Partida pe care.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )