Libnet.ro
UNICEF

13:31

Patronatele din presa, apel la Guvernul Grindeanu pentru a scoate industria din colaps: ce masuri presupune proiectul

Adevărul Adevărul,
Patronatele din presa, apel la Guvernul Grindeanu pentru a scoate industria din colaps: ce masuri presupune proiectul

Patronatul Difuzorilor de Presa a trimis un memoriu Guvernului Grindeanu prin care solicita adoptarea unui program de sustinere si de difuzare a presei scrise, asemanator celor existente deja in alte tari europene, cu scopul de a scoate industria din colaps. continuă pe Adevărul

Presedintia avertizeaza ca Guvernul Grindeanu a actionat unilateral, fara sa se consulte cu CSAT pe tema bugetului

Administratia Prezidentiala avertizeaza ca Guvernul Grindeanu a dorit sa elaboreze bugetul de stat in mod unilateral si fara sa se coordoneze cu CSAT, informeaza un comunicat transmis vineri de la Palatul Cotroceni.

Surse: Guvernul Grindeanu NU renunta la Ordonantele privind gratierea si amnistia. Ministrul Iordache ia in calcul asumarea raspunderii in Parlament (VIDEO)

Guvernul Grindeanu nu vrea sa renunte la Ordonantele de Urgenta privind amnistia si gratierea, iar ministrul Justitiei, Florin Iordache, ia in calcul inclusiv asumarea raspunderii in Parlament,.

Debarcarea lui Raed Arafat este tot mai discutata in Guvernul Grindeanu. SMURD ar putea ajunge la Ministerul Sanatatii. Marul discordiei este in programul de guvernare PSD

La nici o luna de la instalare, Guvernul Grindeanu planuieste o serie de schimbari radicale in structura ministerelor, dupa ce a demis mai multi secretari de stat. Surse politice sustin ca se pregateste debarcarea fondatorului SMURD, Raed Arafat, cel care a dinamitat regimul Basescu in 2012 si care, acum, nu se afla in gratiile liderului suprem al PSD, Liviu Dragnea.

Guvernul Grindeanu pregateste debarcarea lui Raed Arafat. SMURD ar putea ajunge in subordinea Ministerului Sanatatii

Guvernul Grindeanu pregateste debarcarea fondatorului SMURD, Raed Arafat, care acum nu se mai afla in gratiile lui Liviu Dragnea, informeaza Romania Libera. in plus, SMURD-ul ar urma sa fie.

Guvernul Grindeanu isi incalca Programul de guvernare. Cresterea anuala de 30% din bugetul cercetarii s-a evaporat

Exista zone in care bugetul Romaniei pe 2017 contrazice promisiunile din Programul de guvernare al PSD 2017-2020 si pe care partidul care a castigat alegerile l-a elaborat in campania electorala. Altfel zis, Guvernul Grindeanu nu pune in aplicare programul de guvernare la virgula, asa cum se lauda liderul social-democrat Liviu Dragnea.

Guvernul Grindeanu isi incalca Programul de guvernare. Bugetul cercetarii, de 30 de ori mai mic decat a promis PSD in campania electorala

Exista zone in care bugetul Romaniei pe 2017 contrazice promisiunile din Programul de guvernare al PSD 2017-2020 si pe care partidul care a castigat alegerile l-a elaborat in campania electorala. Altfel zis, Guvernul Grindeanu nu pune in aplicare programul de guvernare la virgula, asa cum se lauda liderul social-democrat Liviu Dragnea.

Seful Comisiei de control a SRI, Adrian Tutuianu, despre ofiterii sub acoperire: Daca este identificat un om valoros care poate contribui cu informatii la securitatea nationala a Romaniei, poate fi si din presa

Presedintele de control a SRI, Adrian Tutuianu, sustine ca Serviciul Roman de Informatii SRI) poate coopta oameni valorosi din presa, daca ei pot contribui cu informatii la securitatea nationala. Potrivit acestuia, Legea nu prevede o interdictie in acest sens, cum este in cazul magistratilor si politicienilor.

Seful Comisiei de control al SRI, despre ofiterii acoperiti: Daca e identificat un om valoros care poate contribui cu informatii la securitatea nationala, poate fi si din presa

Daca este identificat un om valoros care poate contribui cu informatii la securitatea nationala a Romaniei, SRI il poate coopta chiar si din presa, a declarat Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei.

Liberalul Florin Citu: Comisia Nationala de Prognoza ar fi comis o ilegalitate pentru ca Guvernul Grindeanu sa poata justifica bugetul pe 2017

Vicepresedintele Comisiei Buget-Finante din Senat, liberalul Florin Citu, a afirmat ca exista indicii temeinice potrivit carora institutia Comisia Nationala de Prognoza a comis o ilegalitate pentru ca PSD si Liviu Dragnea sa justifice intocmirea bugetului pe 2017.

Business report: Guvernul Grindeanu aloca anul acesta pentru autostrazi de 2,5 ori mai multi bani decat a cheltuit Ciolos in 2016; Bancpost este de vanzare; Productia de petrol scade in acest loc mai repede decat oriunde pe Pamant

Din atelierele Pegas: cum a fost reinventata cea mai populara bicicleta a romanilor. In fabrica montezi o bicicleta, iar pe poarta iese o pusca, se spunea la inceputul anilor '70 despre uzina militara de la Zarnesti. Bugetul pentru 2017, construit pe baza celui mai frumos scenariu posibil, datorita unei iluzorii cresteri economice de 5,2%. Bugetul pentru 2017 este construit astfel.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )