Libnet.ro
UNICEF

19:30

Top 100 cele mai bune filme ale secolului XXI: un lungmetraj romanesc, in primele pozitii pe controversata lista

Adevărul Adevărul,
Top 100 cele mai bune filme ale secolului XXI: un lungmetraj romanesc, in primele pozitii pe controversata lista

BBC Culture a publicat un top 100 al celor mai bune filme ale secolului XXI cu scopul de a demonta ideea potrivit careia cinematografia este in declin, editorii prestigioasei publicatii fiind de parere ca aceasta doar evolueaza. continuă pe Adevărul

TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Unde in lume ai vrea sa traiesti dupa ce iesi la pensie? Cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi dupa ani de munca au fost dezvaluite intr-o analiza a ghidului Live and Invest Overseas, potrivit Marketwatch. com , in functie de.

Cele mai bune telefoane din 2016, inainte de lansarea iPhone 7

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata telefoanelor mobile. Samsung a inceput sa acordeo importanta din ce in ce mai mare modelelor Edge, lansand primul [].

Juriul a decis: film romanesc, printre cele mai bune din acest secol

Calitatea cinematografiei romanesti este inca o data recunoscuta pe plan international. De cativa ani de zile, criticii de film din toate tarile au observat cum filmele regizate de romani incep sa adune premii la unele dintre cele mai importante festivaluri internationale. Productii precum Moartea domnului Lazarescu, Dupa dealuri, Eu cand vreau sa fluier, fluier sau [].

Una dintre cele mai populare teorii ale conspiratiei, desfiintata de cercetatori

Internetul este plin de teorii conspirationiste si nimic nu ne bucura mai mult decat atunci cand oamenii de stiinta se satura de ele si vin cu explicatii pertinente. Una dintre cele mai populare teorii conspirationiste este legata de dara lasata de avioane pe cer. De mult timp, unii oamenisustin ca acele dare sunt chimice chemtrails), [].

Top 10 cele mai importane batalii purtate de romani. Cine a fost primul european care a infrant Imperiul Otoman

Cele mai importante victorii izbutite de domnitorii romani au fost impotriva turcilor, Stefan cel Mare, Vlad Tepes sau Mihai Viteazul reusind sa-i infranga pe otomani. Exista insa si alte batalii deosebit de importante in istoria poporului roman.

Un film de Cristian Mungiu ocupa locul 15 in seria celor mai bune 100 de pelicule ale secolului XXI

Lungmetrajul regizorului roman Cristian Mungiu 4 luni, 3 saptamani si 2 zile - castigatorul premiului Palme dOr la a 60-a editie a Festivalului de la Cannes din 2007 - ocupa in opinia criticilor consultati de BBC Culture locul al 15-lea, intr-un sondaj care desemneaza cele mai bune 100 de filme ale acestui secol.

Bijuteriile turistice ale Europei: Care sunt cele mai frumoase plaje ale batranului continent (VIDEO, FOTO)

Din Grecia si pana in Portugalia, Europa este ticsita de plaje de vis. Si pentru ca privitul nu costa, pregatiti-va de o vacanta virtuala! Pornim impreuna intr-o calatorie prin.

Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani in Sudul Bucurestiului

Peste 100 de lucratori ai Apa Nova Bucuresti au avut de luptat cu cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani, in zona de sud a Bucurestiului, informeaza Regia bucuresteana in noaptea de 22.

A doua revenire a lui Iisus va fi planuita de marile guverne ale lumii. Citeste cele mai tari teorii ale conspiratiei

Lumea este condusa de cateva persoane. Aceasta este ideea pe care se bazeaza majoritatea teoriilor conspiratiei care au facut mare valva printre oamenii de rand. Mai mult, se crede ca marile.

Care au fost cele mai urmarite competitii sportive de la Jocurile Olimpice, la TVR

Competitiile de gimnastica din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio au fost cele mai urmarite de catre romani, peste 880. 000 de telespectatori din toata tara urmarind la TVR evolutia Catalinei Ponor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )