Libnet.ro
UNICEF

12:15

Concertele lunii decembrie in Bucuresti: Jose Carreras, Stefan Banica, Scorpions si Morcheeba

Adevărul Adevărul,
Concertele lunii decembrie in Bucuresti: Jose Carreras, Stefan Banica, Scorpions si Morcheeba

Tenorul Jose Carreras revine la Bucuresti in luna decembrie, cu un spectacol dedicat Craciunului, iar Stefan Banica continua traditia concertelor extraordinare de sarbatori. Show-urile trupelor Scorpions si Morcheeba completeaza seria de evenimente care vor avea loc, in aceasta luna, in Capitala. continuă pe Adevărul

Ponta: Bugetul va fi adoptat la inceputul lunii decembrie.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca presedintii celor doua Camere, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, l-au asigurat ca proiectul de buget pe anul 2014 va fi adoptat de Parlament la inceputul lunii decembrie. Citeste si: Antonescu: Daca Basescu retrimite bugetul, USL trebuie sa vina la vot de Revelion Am discutat, atat cat am putut, cu domnul presedinte Antonescu, cu domnul presedinte Zgonea, m-au asigurat ca foarte rapid, la inceputul lunii decembrie, Parlamentul va adopta bugetul .

Secretarul de Stat american John Kerry va efectua o vizita oficiala in R. Moldova la inceputul lunii decembrie

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include escale la Bruxelles, in Israel si Cisiordania, anunta Departamentul de .

John Kerry va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova la inceputul lunii decembrie

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include escale la Bruxelles, in Israel si Cisiordania, anunta Departamentul de Stat al Statelor Unite.

Ponta: Antonescu si Zgonea m-au asigurat ca bugetul va fi adoptat la inceputul lunii decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca presedintii celor doua Camere, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, l-au asigurat ca proiectul de buget pe anul 2014 va fi adoptat de Parlament la inceputul lunii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )