Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO/VIDEO 50 de ani de Scorpions, intr-un concert care a facut Bucurestiul sa rasune a rock

Hotnews Hotnews,
 FOTO/VIDEO 50 de ani de Scorpions, intr-un concert care a facut Bucurestiul sa rasune a rock

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului a avut loc, pe 16 iulie, la Romexpo. Legendara trupa Scorpions a pasit pe pamant romanesc pentru a sasea oara, intr-un concert de aniversare a 50 de ani de la infiintarea formatiei. De la copii, la batrani si bebelusi, toata lumea a dansat si a fredonat faimoasele balade rock ale formatiei. Cand Klaus Meine, solistul trupei, a intrat pe scena si a spus Buna seara Bucuresti! Ce mai faceti?, publicul, format din cateva mii de oameni a explodat, iar nebunia a inceput. Hituri precum Send me an angel, Rock you like a hurricane sau Still loving you au facut Capitala sa rasune de tipete si aplauze. continuă pe Hotnews

IMAGINI TERIFIANTE LA NISA: Holul hotelului de lux Negrescu, transformat in spital. Un elicopter aterizeaza pe faleza pentru a prelua victimele (FOTO, VIDEO)

Continua sa apara imagini dramatice in urma atacului terorist de la Nisa. Detalii AICI) O persoana a postat pe Instagram un video in care se poate vedea un elicopter ce aterizeaza pe promenade din.

Mania Pokemon Go a ajuns si in Romania. Suma colosala castigata de producatori in mai putin de o saptamana de la lansare (FOTO + VIDEO)

Mania Pokemon Go a ajuns si in Romania. Chiar daca abia s-a lansat oficial la noi in tara, si numai pentru posesorii de iPhone, aplicatia fusese piratata deja de zile bune si ajunsese pe.

FOTO+VIDEO. Sedinta extraordinara a Parlamentului turc. Cele patru mari partide au condamnat lovitura de stat

Cele patru partide principale din Turcia au adoptat o declaratie comuna in care au condamnat lovitura de stat, intr-o sedinta extraordinara a Parlamentului, convocata in urma puciului esuat, scrie Reuters.

FOTO + VIDEO. MAE: Un copil roman ranit in atentatul de la Nisa, identificat. inca nu se stie ce s-a intamplat cu parintii lui

Unul din cei trei romani dati disparuti in Nisa, dupa atentatul de joi noapte,este un copil. El se afla internat intr-un spital de pediatrie din Nisa.

FOTO+VIDEO. ATENTAT la Nisa, de Ziua Nationala a Frantei, cu 84 de morti. Sunt si doi romani raniti. Starea de alerta, prelungita cu inca trei luni

Un autocamion a intrat in plin, in mod intentionat, in mutimea de spectatori care asistau la festivitatile dedicate Zilei Nationale a Frantei. Atentatul s-a produs in celebrul oras turistic Nisa, pe tarmul Marii Mediterane.

FOTO + VIDEO. Dezvaluire incredibila din lumea mondena: Calvin Harris confirma: Taylor Swift i-a compus unul dintre hituri

Fostul iubit al cantaretei Taylor Swift, Calvin Harris, a confirmat, printr-o postare pe Twitter, ca artista pop a colaborat cu acesta pentru a scrie piesa This is What You Came For.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )