Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Trupa Scorpions revine la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trupa Scorpions revine la Bucuresti

Scorpions, cea mai cunoscuta trupa hard rock/ heavy metal din Germania, revine in Romania si va sustine un concert la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, pe 14 decembrie, in cadrul unui nou turneu, Rockn Roll Forever, inceput in septembrie, informeaza organizatorii, Project Events. continuă pe Adevărul

Trupa Scorpions revine la Bucuresti, pe 14 decembrie

Trupa Scorpions revine in Romania pentru a sustine un concert la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, pe 14 decembrie, in cadrul unui nou turneu, Rockn Roll Forever, informeaza Mediafax. Preturile.

Trupa Scorpions revine la Bucuresti!

Veste buna pentru fanii Scorpions! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania, Scorpions, a inceput in septembrie 2013 un nou turneu: Rockn Roll Forever, turneu ce include pe harta sa si Romania! Pe data de 14 decembrie 2013, dupa Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda si alte tari, Rockn Roll Forever ajunge la Bucuresti, unde sub cupola uriasa a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei Scorpions vor incinge atmosfera, asa cum doar ei stiu sa o faca!.

Record de frig in Bucuresti. Cea mai rece zi de 1 octombrie din 1929 pana in prezent. Vremea ramane deosebit de rece si in a doua parte a saptamanii

Temperatura minima inregistrata astazi in Bucuresti, de 8 grade, n-a mai fost atinsa din 1929, anul in care in Romania s-au inceput masuratorile sistematice ale fenomenelor meteo. Florinela Georgescu, dire.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )