Libnet.ro
UNICEF

20:45

Netflix a facut publica lista celor mai urmarite filme de pe platforma

Adevărul Adevărul,
Netflix a facut publica lista celor mai urmarite filme de pe platforma

Netflix a dezvaluit lista celor mai urmarite filme de pe platforma, intre acestea aflandu-se cele mai noi lungmetraje in care au jucat Sandra Bullock si Chris Hemsworth si cea mai recenta productie lansata de regizorul Martin Scorsese, The Irishman. continuă pe Adevărul

Netflix a facut publica lista! Care sunt cele mai urmarite filme de pe celebra platforma. Anunt de ultima ora

Serviciul de streaming Netflix face publica lista celor mai urmarite filme de pe platforma. Este vorba de lungmetraje noi cu Sandra Bullock si Chris Hemsworth in rolurile principale, dar si cea mai recenta productie lansata de marele regizor Martin Scorsese, The Irishman.

Cele mai urmarite filme de pe Netflix. Actorii Sandra Bullock si Chris Hemsworth, in topul preferintelor

Platforma de streaming Netflix a publicat lista celor mai urmarite filme. in topul preferintelor se afla peliculele cu Sandra Bullock si Chris Hemsworth in rolurile principale, dar si filmul celebrului regizor.

Topul celor mai cautate licee din tara

Clasamentul celor mai cautate licee dupa media de admitere este dominat si anul acesta de Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti. La mica distanta se afla tot un liceu de prestigiu din Capitala Colegiul National Gheorghe Lazar. Locul al treilea pe podium este ocupat de Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova.

Simona Halep, in topul Forbes al celor mai de succes tineri sub 30 de ani din Europa

La 28 de ani, Simona Halep este una dintre cele mai bogate jucatoare din istoria tenisului! 36. 855 este suma oficiala pe care romanca a castigat-o din tenis, conform site-ului oficial al WTA. Doar surorile Williams si Maria Sharapova o depasesc din punct de vedere al veniturilor. Din intreaga istorie a tenisului feminin! Revista americana Forbes .

Top 10 cele mai vizionate filme de pe Netflix, dintr-un punct de vedere

Oficialii Netflix sunt destul de rezervati cand vine vorba de statistici, dar tocmai au publicat un top 10 cu cele mai populare productii de pe platforma. Din cauza modului in care serviciul de.

Topul celor mai periculoase meserii in pandemie. Pe ce loc se afla coafezele

Un top realizat de Forumul Economic Mondial arata care sunt cele mai periculoase meserii in 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )