Libnet.ro
UNICEF

12:45

Regii muzicii electronice: topul celor mai bine platiti DJ din lume

Adevărul Adevărul,
Regii muzicii electronice: topul celor mai bine platiti DJ din lume

Muzicianul scotian Calvin Harris ocupa, pentru al doilea an consecutiv, locul fruntas in topul celor mai bine platiti DJ-i, intocmit anual de revista Forbes. continuă pe Adevărul

FOTO Cine conduce detasat in topul celor mai bine platite modele din lume

Revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platite modele din lume, suma totala a veniturilor acestora ajungand la aproximativ 142 de milioane de dolari in ultimile 12 luni, dovedind ca genele bune si spiritul afacerist sunt o combinatie de exceptie.

Scumpirea gazelor a propulsat companiile din domeniu in topul celor mai profitabile societati

Doua companii din domeniul gazelor naturale au cele mai mari marje de profit dintre companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce liberalizarea preturilor a marit incasarile acestora. Pe locul trei se afla unul dintre cei mai mari constructori din Transilvania, in vreme ce Petrom a cazut puternic in top, ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate la 6 luni.

Scumpirea gazelor a propulsat companiile din domeniu in topul celor mai profitabile societati

Doua companii din domeniul gazelor naturale au cele mai mari marje de profit dintre companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce liberalizarea preturilor a marit incasarile acestora. Pe locul trei se afla unul dintre cei mai mari.

FOTO. Top cel mai bine platite fotomodele din lume

Brazilianca Gisele Bundchen este, pentru cel de-al optulea an consecutiv, cel mai bine platit top-model din lume, conform clasamentului publicat de revista americana Forbes.

Calvin Harris, cel mai bine platit DJ din lume! Castiga mai mai mult decat Jay-Z!

Daca Gisele Bundchen a fost desemnata cel mai bine platit model din lume, iata ca revista Forbes nu a neglijat nici lumea muzicala, numindu-l, pentru a doua oara consecutiv, pe Calvin Harris, cel mai bine platit DJ! Iata cat a castigat in ultimul an!.

40 de harti pentru a intelege mai bine Imperiul Roman

40 de harti pentru a intelege mai bine istoria Imperiului Roman.

Gisele Bundchen, pentru a opta oara cel mai bine platit supermodel. Afla cat a castigat anul trecut

Succes dupa succes pentru Gisele Bundchen. Frumoasa a fost numita, pentru a opta oara consecutiv, cel mai bine platit supermodel. Brazilianca, in varsta de 34 de ani, a castigat anul trecut, potrivit Forbes, si.

Ashton Kutcher, cel mai bine platit actor de la Hollywood, renunta la actorie

Vestri triste pentru fanii lui Ashton Kutcher. Cel mai bine platit actor de la Hollywood renunta la actorie, la doar 36 de ani. Ashton vrea sa se implice in mai multe afaceri si sa se dedice vietii de familie,.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model al lumii pentru al 8-lea an consecutiv! Afla cati bani a castigat!

Gisele Bundchen este cel mai bogat model al lumii pentru al optulea an consecutiv. Aceasta a castigat de cinci ori mai multi bani in ultimele 12 luni decat Adriana Lima si Doutzen Kroes. Intre iunie 2013 si iunie 2014 aceasta a avut venituri de 47 de milioane de dolari.

Conexiunile la Internet nu tin pasul: vitezele de incarcare ale celor mai mari site-uri de eCommerce, in scadere cu 22%

Aparent, daca ai un business de top in domeniul eCommerce, renteaza sa fii lent. Cu exceptia Amazon. Timpii de incarcare pentru primii cei mai mari 2000 de retaileri online s-au redus cu 22% in ultimul an, conform unui studiu facut public de furnizorul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )