Libnet.ro
UNICEF

17:30

Regizorul Mick Davis, despre proiectul in care Andy Garcia l-ar putea juca pe Constantin Brancusi: Sa fac un film despre Brancusi e o mare pasiune a mea

Adevărul Adevărul,
Regizorul Mick Davis, despre proiectul in care Andy Garcia l-ar putea juca pe Constantin Brancusi: Sa fac un film despre Brancusi e o mare pasiune a mea

Regizorul scotian Mick Davis 55 de ani) a declarat ca realizarea unui film despre sculptorul roman Constantin Brancusi este una dintre marile lui pasiuni, insa a precizat ca deocamdata nu exista contracte semnate pentru acest proiect. continuă pe Adevărul

Regizorul Mick Davis, despre proiectul in care Andy Garcia l-ar putea juca pe Constantin Brancusi

Regizorul scotian Mick Davis a declarat ca realizarea unui film despre sculptorul roman Constantin Brancusi este una dintre marile lui pasiuni, insa a precizat ca deocamdata nu exista contracte.

Andy Garcia va juca rolul lui Brancusi in filmul The Sculptor: Informatia a fost confirmata de regizorul Mick Davis (FOTO, VIDEO)

Actorul Andy Garcia ar urma sa il interpreteze pe sculptorul roman Constantin Brancusi. Informatia a fost confirmata de regizorul Mick Davis, cel care a regizat filmul Modigliani,.

Andy Garcia il va readuce la viata pe Brancusi in filmul The Sculptor

Actorul Andy Garcia il va interpreta pe sculptorul roman Constantin Brancusi in pelicula The Sculptor, la mai mult de zece ani dupa ce l-a interpretat pe discipolul acestuia, Amedeo Modigliani. Informatia a fost confirmata de regizorul Mick Davis, cel care a regizat filmul Modigliani, filmat in Romania. Davis a publicatpe pagina personala de Facebook o fotografie [].

EXCLUSIV Andy Garcia il va juca pe Brancusi in filmul The Sculptor VIDEO

Actrorul Andy Garcia ar urma sa il interpreteze pe sculptorul roman Constantin Brancusi. Informatia a fost confirmata de regizorul Mick Davis, cel care a regizat filmul Modigliani, filmat in Romania.

Andy Garcia, in rolul lui Constantin Brancusi in filmul The Sculptor

Andy Garcia va interpreta rolul lui Constantin Brancusi in filmul The Sculptor, regizat de Mick Davis. Regizorul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care celebrul actor Andy Garcia poarta ochelari si barba, avand un look foarte brancusian. Garcia l-a jucat si pe Modigliani, discipolul lui Brancusi, in filmul cu acelasi nume, regizat tot de Mick Davis si filmat in Romania in urma cu mai bine de un deceniu.

EXCLUSIV Andy Garcia il va juca pe Brancusi in filmul The Sculptor

Actrorul Andy Garcia ar urma sa il interpreteze pe sculptorul roman Constantin Brancusi, conform regizorului Mick Davis, cel care a regizat filmul Modigliani, filmat in Romania.

Cinema: Andy Garcia va juca rolul lui Constantin Brancusi in filmul The Sculptor

Cinema: Andy Garcia va juca rolul lui Constantin Brancusi in filmul The Sculptor .

Propunem lansarea unei dezbateri despre proiectul de Buget pentru anul 2017

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) propune lansarea unei dezbateri publice, care sa vizeze necesitatea elaborarii de catre actualul guvern a proiectului de Buget pentru anul 2017, infomreaza organizatia prin intermediul unui comunicat de presa.

Mesajul lui Raed Arafat despre tabletele care ucid pacientii

Raed Arafat a postat pe Facebook un mesaj in care explica importanta tabletelor in dotarea personalului de pe ambulante, despre care unii spun ca mananca timpul si ucid.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )