Libnet.ro
UNICEF

19:17

CTP, despre Selly: Cand dai 70.000 de euro pe o masina inseamna ca ai niste probleme interioare nu simple

Adevărul Adevărul,
CTP, despre Selly: Cand dai 70.000 de euro pe o masina inseamna ca ai niste probleme interioare nu simple

Cunoscutul vlogger Selly a ajuns in atentia gazetarului Cristian Tudor Popescu, dupa ce a fost implicat intr-un accident cu bolidul in valoare de 70. 000 de euro, cumparat la aproximativ o luna dupa ce si-a luat permisul de conducere. continuă pe Adevărul

Digi 24: CTP, sarja dura la adresa vloggerului Selly. Cand dai 70.000 de euro pe o masina inseamna ca ai niste probleme interioare nu simple

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca trebuie sa existe o decenta a consumului si a achizitiilor, indiferent de starea materiala pe care o ai. in acest context, el spune ca achizitia unei masini de 70. 000 de euro - cum a fost cazul tanarului vlogger Selly - releva niste probleme interioare care nu sunt simple.

A STERS PE JOS CU SELLY! CTP, atac DEVASTATOR: Selby, reprezentantul noii generatii... Cand dai 70.000 de euro pe o masina inseamna ca ai niste PROBLEME interioare nu simple

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, a intrat in colimatorul jurnalistului Cristian Tudor Popescu, dupa ce si-a facut praf bolidul de 70. 000 de euro.

CTP, atac dur dupa ce Selly a facut accident cu masina de 70.000 de euro. Problema este decenta!

CTP, atac dur dupa ce vloggerul Selly a facut accident cu masina de 70. 000 de euro pe care si-o cumparase cu banii castigati de el. Gazetarul subliniaza ca problema e decenta. CTP, atac dur dupa ce Selly a facut accident cu masina de 70. 000 de euro in urma cu cateva saptamani, Andrei Selaru, Selly cum .

Cum a pierdut Selly 70.000 de euro in cateva minute. Vloggerul de 19 ani a ramas cu buza umflata chiar de Sarbatori

Selly isi anuntat fanii, cu mai putin de o luna de zile in urma, ca si-a indeplinit cel mai mare vis si si-a achizitionat masina visurilor sale. Cunoscutul vlogger de 19 ani visa sa detina un Mercedes CLS 2019 450, iar acest lucru s-a intamplat pe 13 noiembrie, cand adolescentul a facut marele anunt pe .

P Diversitate prin simplitate sau despre cum poti avea tot timpul masina dorita

A avea este de cele mai multe ori sinonim cu a cumpara. Iar a cumpara o masina implica nu doar procesul de achizitie, ci si pe cele de mentenanta, respectiv cel mai putin placut aspect al revanzarii. Am fost obisnuiti sa credem ca te poti numi cu adevarat sofer doar atunci cand te poti numi si proprietar de masina.

Sotul Andreei Banica nu se uita la bani cand vine vorba de masina. Cat costa bolidul cu care s-a afisat Lucian Mitrea prin oras

Lucian Mitrea, sotul Andreei Banica, a dezvoltat o pasiune pentru automobile, astfel ca nu se uita la bani cand vine vorba de acest domeniu. Cat costa masina cu care s-a afisat partenerul artistei de muzica usoara prin oras? Lucian Mitrea, sotul Andreei Banica nu se uita la bani cand vine vorba de masina Andreea Banica .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )