Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania a ratat finala Eurovision 2018 prima sub linie:punctele primite de la juriul si publicul fiecarei tari. Doar telespectatorii din patru state ne-au votat

Adevărul Adevărul,
Romania a ratat finala Eurovision 2018 prima sub linie:punctele primite de la juriul si publicul fiecarei tari. Doar telespectatorii din patru state ne-au votat

Reprezentantii Romaniei, trupa The Humans, au fost primii sub linie, la o diferenta de doar patru puncte de ultima tara clasata in finala Eurovision 2018, potrivit clasamentului facut public de organizatorii competitiei dupa incheierea show-ului castigat de Israel. Va prezentam votul detaliat din a doua semifinala, cand tara noastra a fost eliminata. continuă pe Adevărul

Romania a ratat finala Eurovision prima sub linie:punctele primite. Doar telespectatorii din patru state ne-au votat

Reprezentantii Romaniei, trupa The Humans, au fost primii sub linie, la o diferenta de doar patru puncte de ultima tara clasata in finala Eurovision 2018, potrivit clasamentului facut public de organizatorii competitiei dupa incheierea show-ului castigat de Israel.

EUROVISION 2018. Prima reactie a trupei The Humans, dupa ratarea calificarii in finala Eurovision 2018

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018, in urma Semifinalei 2 a concursului cantecului european. Reactia trupei The Humans a venit la scurt timp dupa ratarea calificarii. Va.

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018, pentru prima data dupa 14 ani VIDEO

Romania nu e in finala Eurovision 2018, dupa ce trupa The Humans nu a reusit sa obtina un punctaj suficient de mare de la juriile de specialitate si telespectatori. Acest esec exclude astfel tara noastra din randul celor sase state care, din 2004, au reusit sa se califice de fiecare data in ultimul act al concursului. in schimb, reprezentantii Moldovei, trupaDoReDoS, s-au calificat in finala Eurovision 2018 cu melodia My Lucky Day.

Reprezentantii Romaniei nu s-au calificat in finala Eurovision 2018, pentru prima data dupa 14 ani VIDEO

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018, dupa ce trupa The Humans nu a reusit sa obtina un punctaj suficient de mare de la juriile de specialitate si telespectatori. Acest esec exclude astfel tara noastra din randul celor sase state care, din 2004, au reusit sa se califice de fiecare data in ultimul act al concursului. in schimb, reprezentantii Moldovei, trupaDoReDoS, s-au calificat in finala Eurovision 2018 cu melodia My Lucky Day.

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018

Romania nu e in finala Eurovision 2018, dupa ce trupa The Humans nu a reusit sa impresioneze cu interpretarea si show-ul juriile de specialitate si telespectatorii.

VIDEO Incident in finala Eurovision 2018: un individ a urcat pe scena si i-a furat microfonul cantaretei din Marea Britanie. Cum a reactionat artista

SuRie, reprezentanta Marii Britanii, a ramas fara microfon in timpul interpretarii din finala Eurovision 2018, dupa ce un barbat i l-a smuls din mana.

Moldova s-a calificat in finala Eurovision 2018. Vezi prestatia INCREDIBILA a trupei DoReDos (VIDEO)

Desi Romania nu a reusit, reprezentantii Republicii Moldova, DoReDos, s-au calificat in marea finala a Concursului Eurovision 2018 cu piesa My Lucky Day. Acestia au avut o prestatie plina de energie.

FINALA EUROVISION 2018. Care sunt marii favoriti, la casele de pariuri

Reprezentantii Republicii Cipru, Israelului si Frantei se numara printre favoriti la casele de pariuri in ceea ce priveste castigarea concursului Eurovision 2018, a carui finala va avea loc.

Eurovision 2018: Prima semifinala a fost cenzurata in China pentru a fi ascunse tatuaje si un dans romantic intre doi barbati

In China, transmisiunea primei semifinale a Eurovision 2018 a fost cenzurata, pentru a fi ascunse tatuaje si un dans romantic realizat pe scena de doi barbati. Astfel, serviciul video online MangoTV, care a.

Cum au votat juriul si publicul din Romania in finala Eurovision: cate puncte am dat Moldovei, la cine au mers cele mai multe si cine nu a primit nimic

Finala Eurovision 2018 a fost castigata de israelianca Netta Barzilai, careia juriul din Romania nu i-a acordat niciun punct. Nici reprezentantii Moldovei, trupa DoReDoS, nu i-a impresionat prea tare pe expertii romani. Va prezentam cum au votat juriul si telespectatorii din Romania in finala Eurovision 2018.

ştiri din Showbiz

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )