Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt primii semifinalisti X Factor si cele mai bune momente din prima gala live VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt primii semifinalisti X Factor si cele mai bune momente din prima gala live VIDEO

Patru dintre concurentii ajunsi in prima gala live X Factor de vineri seara au obtinut biletele pentru semifinale dupa ce au fost alesi de catre mentori. continuă pe Adevărul

Top 5 cele mai bune practici de email marketing

Marketingul prin email este unul dintre mijloacele cele mai eficiente de a ajunge la clienti. Asta pentru ca in mare parte se datoreaza volumului mare de email-uri pe care utilizatorii de internet le trimit si le primesc zilnic - o medie de 121 de mesaje pe zi pentru o persoana care lucreaza la birou. Cu toate acestea, unele campanii de email au rezultate mai bune decat altele. Daca vrei sa creezi o strategie de marketing de succes trebuie sa stiti care sunt cele mai bune practici de email marketing.

Cele mai bune 10 filme de Craciun din toate timpurile. Ce loc ocupa celebra serie Singur acasa

Va prezentam cateva motive serioase pentru a sta in fata televizoarelor in aceste zile si de a urmari cele mai reusite productii cinematografice care au ca tema centrala Craciunul.

Cele mai bune trucuri pentru un par frumos si cret

Sigur nu doar o data ai admirat podoaba capilara a femeilor din Africa. Daca si parul tau este cret afla care sunt trucurile la care apeleaza acestea si bucura-te de un look impecabil in orice anotimp.

Serviciul special de la Kremlin: Cine sunt paznicii de vaza ai lui Vladimir Putin (FOTO, VIDEO)

Kremlinul, sediul oficial al presedintiei ruse, este unul dintre cele mai bine pazite si asigurate imobile de pe glob. Dar pe langa ofiterii special pregatiti pentru a ii oferi cea mai buna.

Bancherii de investitii europeni vor incasa in 2017 cele mai scazute bonusuri din ultimii ani

Bancherii de investitii europeni vor incasa in 2017 cele mai scazute bonusuri din ultimii ani, spre deosebire de omologii lor americani si cei specializati in afaceri precum fuziunile si achizitiile, care vor inregistra probabil performante mai bune, relateaza Bloomberg, citat de news. ro.

ANOFM: Aproape 20.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu

Aproape 20. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad si Sibiu, in timp ce in Caras-Severin, Bacau, Salaj, Suceava, Giurgiu si Buzau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai intalnite boli care nu prezinta simptome

Exista cateva boli tacute care nu prezinta niciun simptom si de cele mai multe ori sunt depistate tarziu, in stadiile avansate. Tromboza venoasa profunda - Aceasta debuteaza cu un cheag de.

Angajatori din 17 state europene au aproape 900 de posturi vacante in reteaua Eures; cele mai multe, in Portugalia, Malta si Germania

Angajatori din 17 state europene au aproape 900 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Portugalia, Malta si Germania. in Portugalia sunt disponibile 330 de locuri de munca pentru culegatori de zmeura, mure si afine, in timp ce in Malta sunt 161 de locuri de munca pentru soferi de autobuz, ingineri si tehnicieni.

Ceaiuri care te scapa rapid de tuse. Cele mai eficiente plante pentru afectiunile respiratorii

Cele mai eficiente tratamente pentru tuse sunt plantele, iar patlagina este prima pe lista ceaiurilor minune. Leacurile naturale nu numai ca sunt eficiente in calmarea afectiunilor bronsice, dar cresc si imunitatea.

Una dintre cele mai mari colectii de manuscrise, in proces de lichidare. Scrieri originale de Breton, Dumas sau Marchizul de Sade sunt scoase la licitatie

Una dintre cele mai mari colectii de scrisori din istorie, partituri muzicale si manuscrise, printre care si cel al romanului 120 de Zile ale Sodomei de Marchizul de Sade, dar si patru ale scriitorului francez Andre Breton, vor fi licitate pe 20 decembrie, la Paris, informeaza Reuters.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )