Libnet.ro
UNICEF

21:15

Eurovision Romania: 60 de semifinalisti vor intra in selectia nationala

Hotnews Hotnews,
 Eurovision Romania: 60 de semifinalisti vor intra in selectia nationala

Juriul Eurovision Romania a ales, vineri, 60 de semifinalisti care vor intra in selectia nationala, ce va avea loc la inceputul anului viitor, informeaza News. ro. Intre interpretii ale caror piese vor participa in semifinale se numara Feli, Jukebox feat Bella Santiago, Tom Leo Wiart si Rafael. continuă pe Hotnews

Cine sunt semifinalistii Eurovision Romania 2018

Juriul Eurovision Romania 2018 a anuntat numele si piesele celor 60 de semifinalisti ce vor intra in Selectia Nationala. Printre concurenti se numara Feli, Mihai Traistariu, Alex Florea, Jukebox feat Bella Santiago.

Cine sunt membrii juriului Eurovision Romania 2018 FOTO

Organizatorii Eurovision Romania 2018 au anuntat cei cinci membrii ai juriului care vor alege semifinalistii Selectiei Nationale, printre care se numara si Ilinca Bacila, care a reprezentat Romania la Eurovision 2017, alaturi de Alex Florea, concurent si anul acesta.

Elevii si prescolarii vor intra de vineri in vacanta de iarna

Elevii si prescolarii intra de vineri in vacanta de iarna, care se incheie pe 14 ianuarie 2018, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei Nationale.

Elevii si prescolarii vor intra de vineri in vacanta de iarna

Elevii si prescolarii intra de vineri in vacanta de iarna, care se incheie pe 14 ianuarie 2018, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei. Elevii vor avea urmatoarea vacanta intre 3 si 11 februarie anul viitor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )