Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Cum s-a terminat duelul de la Ferma dintre Miss Romania si Miss MMA si cine sunt cei sase semifinalisti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum s-a terminat duelul de la Ferma dintre Miss Romania si Miss MMA si cine sunt cei sase semifinalisti

Doua campioane, una la concursuri de frumusete, cealalta la competitii MMA, Ioana Filimon si Diana Belbita s-au luptat pentru a ramane in reality show-ul Ferma. continuă pe Adevărul

VIDEO REPORTAJ Povestea Antibiotice Iasi, una dintre putinele industrii din perioada comunista care a scapat de privatizare si a reusit sa aduca Romania pe locul I in lume (I)

Infiintata in 1955, Antibiotice Iasi este una dintre putinele industrii din perioada comunista care a supravietuit dupa 1989. Fabrica a scapat ca prin minune de o privatizare dezastruoasa, s-a reorganizat si a reusit sa aduca Romania pe locul 1 in lume la productia de nistatina, o substanta activa folosita de marile companii farmaceutice in industria cosmetica si farmaceutica. Compania detine nu mai putin de 60% din aceasta piata de nisa. in 2018, Antibiotice Iasi a avut circa 1400 de angajati si un profit net de 34 de milioane lei. Performanta este cu atat mai mare cu cat este practic o companie de stat, 53% din actiunile Antibiotice fiind detinute de Ministerul Sanatatii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )