Libnet.ro
UNICEF

10:00

Eurovision 2013. Afla cine sunt primii 10 muzicieni care vor urca pe scena de la Malmo Arena.

România Liberă România Liberă,
Eurovision 2013. Afla cine sunt primii 10 muzicieni care vor urca pe scena de la Malmo Arena.

Prima semifinala a Eurovision 2013, care a avut loc marti seara, a stabilit primii 10 finalisti din totalul de 16 concurenti ai editiei de anul acesta, informeaza b1. ro. Astfel, in urma voturilor publicului si al juriului, pe scena de la Malmo Arena vor urca reprezentantii Republicii Moldova, Lituaniei, Irlandei, Estoniei, Belarusului, Danemarcei, Rusiei, Belgiei, Ucrainei si Olandei. Din concurs au iesit reprezentantii din Austria, Slovenia, Croatia, Muntenegru, Cipru si Serbia. Cea de-a . continuă pe România Liberă

Eurovision 2013: Au fost desemnati primii 10 muzicieni care vor urca pe scena de la Malmo Arena

Prima semifinala a Eurovision 2013 s-a desfasurat marti seara, fiind astfel alesi primii 10 finalisti din totalul de 16 concurenti. Astfel, in urma voturilor publicului si al juriului, pe scena de la.

Eurovision 2013: in aceasta seara se aleg primii finalisti

In aceasta seara incepe cea de-a 58-a editie a concursului european de muzica Eurovision, difuzat in direct de la ora 22:00 la TVR 1.

Cezar Ouatu are un sustinator surpriza la Eurovision. Vezi despre cine este vorba.

Cantareata Bonnie Tyler, reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2013, a declarat ca, pentru ca nu poate vota pentru ea in celebra competitie, va vota pentru Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, informeaza Mediafax. Echipa Eurovision Romania a avut, sambata, cea de-a doua repetitie pentru semifinala din 16 mai. Cezar si colegii sai au urcat din nou pe scena de la Malmo Arena, dupa pregatirile prealabile din culise. Au fost din nou verificate sunetul, unghiurile de filmare, toate .

EUROVISION 2013. Ce a facut aseara Cezar Ouatu, pe covorul rosu. Ma simt deja CASTIGATOR

EUROVISION 2013 vine din nou cu emotii pentru Romania. Din cauza rezultatului nu tocmai bun de anul trecut, Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, trebuie sa treaca mai intai de semifinale. Vezi.

Eurovision 2013 Cezar tinteste catre cer. Cum va arata prestatia reprezentantului Romaniei la Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, a avut sambata seara cea de-a doua repetitie pe scena de la Malmo Arena. Lucrurile au mers foarte bine pentru artistul nostru, dupa cum noteaza si site-ul oficial al competitiei, care scrie ca Cezar tinteste catre cer.

Cezar, asaltat de jurnalisti la deschiderea Eurovision 2013. Artistul roman are un fan special: o batranica de 95 de ani

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, a fost asaltat de presa si de fani la ceremonia de deschidere a competitiei, desfasurata duminica, la Malmo Suedia). Contratenorul a fost provocat in numeroase randuri sa interpreteze diferite arii de opera, fragmente din piesa lui, Its My Life, ba chiar si Merry Christmas Craciun fericit), in varianta personala.

VIDEO Cezar tinteste catre cer. Cum va arata prestatia reprezentantului Romaniei la Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, a avut sambata seara cea de-a doua repetitie pe scena de la Malmo Arena. Lucrurile au mers foarte bine pentru artistul nostru, dupa cum noteaza si site-ul oficial al competitiei, care scrie ca Cezar tinteste catre cer.

Eurovision 2013: video killed the radio star

Titlul articolului publicat luni pe blogul meu de pe adevarul. ro a fost reinterpretat de un site de stiri si m-am trezit ca l-am atacat pe Cezar, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013.

Eurovision 2013: Cezar, invitat la un talk-show in EuroFan Cafe

Devenit unul dintre cele mai controversate personaje ale Eurovisionului din acest an, Cezar a fost, luni, invitatul criticului de teatru Rick Jacobs la un talk-show in EuroFan Cafe, unul dintre locurile de intalnire preferate ale iubitorilor acestui eveniment. Timp de o ora, Cezar a raspuns intrebarilor moderatorului, referitoare la cariera sa de contratenor, la viata lui si la modul in care decide sa o traiasca, la convingerile si sentimentele sale. De asemenea, discutia a vizat piesa pe care Cezar o interpreteaza pentru Romania la Eurovision 2013, It's My Life, show-ul pe care artistul il va prezenta pe scena de la Malmo si proiectele sale de viitor.

Bonnie Tyler voteaza cu Cezar la Eurovision 2013

Bonnie Tyler, reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2013 si vedeta editiei din acest an, a ramas impresionata de vocea lui Cezar Ouatu si a declarat ca-l va vota pe artistul roman.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )