Libnet.ro
UNICEF

09:15

Festivalul International de Muzica Blues Con-Fusion

Hotnews Hotnews,
 Festivalul International de Muzica Blues Con-Fusion

Iubitorii de blues sunt asteptati la doua zile de concerte si jam session-uri in interpretarea a peste 25 de artisti din Romania, Serbia si Statele Unite ale Americii, in cadrul celei de-a V-a editie a singurului festival in memoriam din tara si singurul festival de blues din zona Moldovei si Bucovinei, dedicat unui muzician, artist plastic si grafician sucevean, trecut in nefiinta in luna mai a anului 2000 - Fani Adumitroaie. Suceava devine capitala blues-ului pe parcursul a doua seri, in cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri de blues din tara, Blues Con-Fusion. Editia a V-a aduce pe scena Talcioc Cultural peste 25 de artisti de blues din tara si de peste hotare. continuă pe Hotnews

VIDEO Filme de maximum 3 minute, la Festivalul International de Foarte Scurt Metraj Tres Courts

Festivalul International de Foarte Scurt Metraj Tres Courts, care propune selectii de filme din strainatate si din Romania, se desfasoara pana luni inclusiv, la cinema Elvira Popescu de la Institutul Francez din Bucuresti.

VIDEO Renumitul baterist moldovean Peza Boutnari invita la Festivalul international Drum Day Ungheni

Vestitul baterist Peza Boutnari Petru Butnaru), originar din Ungheni, Republica Moldova, organizeaza astazi in orasul sau natal Festivalul international al tobosarilor si percutionistilor Drum Day Ungheni.

Festivalul International Shakespeare s-a incheiat cu spectacole memorabile

In Craiova s-a auzit aseara gongul de final al Festivalului International Shakespeare. Timp de aproape doua saptamani, Cetatea Baniei a rasunat de vorbele marelui Will, rostite in noua limbi, dar si de muzica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )