Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tony Ray a strans peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube cu hit-ul internationl Chica Loca

Devorator Monden Devorator Monden,
Tony Ray a strans peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube cu hit-ul internationl Chica Loca

Talentatul compozitor Tony Ray, producatorul unor hituri ca Gheisha sau Habibi, sparge din nou granitele tarii. Chica Loca in colaborare cu Gianna este cel mai recent single al sau si a prins foarte bine in Israel, Bulgaria, Serbia, Turcia si Spania. Piesa a adunat peste 10 milioane de vizualizari pe youtube, iar publicul [. continuă pe Devorator Monden

Orange Romania a incheiat un parteneriat cu Deezer pentru acces nelimitat timp de 6 luni la peste 20 milioane de melodii

Orange, liderul pietei locale de telefonie mobila, a anuntat miercuri incheierea unui parteneriat cu Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, prin care permite abonatilor acces nelimitat pe mobil la un catalog de peste 20 de milioane de melodii pentru o perioada de 6 luni. Facilitatea este disponibila doar pentru cine are un abonament Pantera cel mai ieftin costa 23 euro pe luna) si isi reinnoieste contractul pe 2 ani sau pentru cine opteaza sa isi faca un astfel de abonament pe o perioada de 2 ani. Parteneriatul vine in contextul in care Vodafone, al doilea mare operator mobil local, a devenit actionar minoritar la Trilulilu Music, lansand Zonga, serviciu care ofera acces la peste 16 milioane de melodii oficiale.

Agricola a exportat carne de pasare in valoare de 10 milioane euro

Agricola Bacau a incasat, in primele 10 luni ale anului, circa 10 milioane de euro din exporturile de carne de pasare, potrivit unui comunicat de presa.

Ovidiu Sandor a investit 10 milioane de euro in a patra cladire de birouri din Timisoara

Omul de afaceri Ovidiu Sandor, dezvoltatorul proiectului City Business Center din Timisoara, a finalizat cea de-a patra cladire a parcului de afaceri din Piata 700, investitie de 10 milioane de euro, sustinuta inclusiv cu fonduri europene. Proiectul a beneficiat de o finantare europeana nerambursabila prin Programul Operational Regional 2007-2013 POR).

Flanco estimeaza vanzari de peste 45 milioane lei in trei zile de Black Friday

Flanco, cel mai dinamic lan and t de retail electro-IT, organizeaza pentru al doilea an evenimentul de shopping Black Friday, in perioada 23-25 noiembrie, compania pregatind reduceri substantiale pentru cele mai cautate produse si a suplimentat echipa cu peste 100 de consultanti de vanzari si personal specializat, pentru a face fata traficului intens din cele 3 zile de shopping, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Agricola a exportat, in primele 10 luni ale acestui an, carne de pasare in valoare de 10 milioane euro

Agricola Bacau a incasat in primele 10 luni ale anului circa 10 milioane de euro din exporturile de carne de pasare, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )