Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vocea Romaniei:un nou sezon plin de emotii.

România Liberă România Liberă,
Vocea Romaniei:un nou sezon plin de emotii.

Emisiunea Vocea Romaniei a revenit sambata la Pro TV, cu un nou sezon, al treilea, prima editie a auditiilor pe nevazute fiind una plina de emotii si chiar de lacrimi. Anonimi si artisti consacrati, din Romania, Republica Moldova, Serbia si chiar Emiratele Arabe Unite, concurenti dornici sa isi indeplineasca visul prin muzica, au intrat in competitia suprema a vocilor, la Pro Tv. Castigatorul titlului de Vocea Romaniei va intra in posesia marelui premiu in valoare de 100. 000 de euro, precum . continuă pe România Liberă

Incepe Vocea Romaniei! La ce sa ne asteptam!

Sambata, 28 septembrie, Vocea Romaniei revine la Pro Tv cu un nou sezon incendiar, gata sa-i aduca in fata publicului pe urmatorul Stefan Stan sau noua Julie Mayaya.

Cine s-a prezentat la auditiile pentru Vocea Romaniei

Sambata debuteaza noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei, iar la auditii s-au prezentat si cativa artisti cunoscuti publicului. Ramane de vazut daca antrenorii s-au lasat impresionati de calitatile lor artistice.

Cine e batranul care i-a smuls lacrimi Loredanei, la Vocea Romaniei

Vaduv si cu o situatie financiara precara, Aurel Niamtu 64 de ani) a venit la Vocea Romaniei pentru a retrai gloria muzicala de altadata.

FOTO Loredana, in lacrimi la Vocea Romaniei. Un cantaret de 64 de ani a impresionat-o pe artista

Prima editie din al treilea sezon al emisiunii de la Pro TV a adus in fata publicului voci deja exersate pe marile scene. Printre aspirantii tineri, un domn distins a facut nota discordanta, prin varsta si interpretare. Veteranul i-a dedicat Loredanei piesa Cine iubeste si lasa, iar profesoara l-a primit in echipa sa, cu respect si cu bratele deschise.

Loredana, in lacrimi la Vocea Romaniei. Un cantaret de 64 de ani a impresionat-o pe artista

Prima editie din al treilea sezon al emisiunii de la Pro TV a adus in fata publicului voci deja exersate pe marile scene. Printre aspirantii tineri, un domn distins a facut nota discordanta, prin varsta si interpretare. Veteranul i-a dedicat Loredanei piesa Cine iubeste si lasa, iar profesoara l-a primit in echipa sa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2801 seconds )