Libnet.ro
UNICEF

18:15

Care sunt cele mai bune filme si seriale ale anului 2019: topul intocmit de American Film Institute

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai bune filme si seriale ale anului 2019: topul intocmit de American Film Institute

American Film Institute AFI) a anuntat care sunt cele mai bune zece lungmetraje si seriale TV ale anului 2019, reprezentative pentru realizarile din ultimele 12 luni. continuă pe Adevărul

Care au fost cele mai bune aplicatii si jocuri de mobil in 2019, dar cele mai populare

Chiar daca ti-ai facut un obicei din a descarca semnificativ mai putine aplicatii decat in urma cu cativa ani, clasamentul Apple cu cele mai bune aplicatii iti arata ca sunt create.

Cele mai bune 10 filme de Craciun pe care sa le vezi in luna decembrie

Luna decembrie este cea mai potrivita pentru a urmari filme de Craciun, asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai bune pe care sa le vezi in perioada asta. Cand spiritul sarbatorilor.

Google Play Awards 2019: care sunt cele mai populare aplicatii si jocuri de pe Android

La mai putin de o zi dupa ce Apple a publicat cele mai populare aplicatii in AppStore, cei de la Google si-au publicat propriile liste. incercand sa multumeasca atat capra, cat si varza,.

HOROSCOP. Cele mai bune sotii ale zodiacului? Femeile-Gemeni sunt dedicate, cele din Sagetator sunt iubarete

In spatele unui barbat puternic, se afla o femeie puternica. Asa zice un celebru dicton. Ca sa fii sigur ca femeia de langa tine iti va sta alaturi o viata, afla-i semnul zodiacal. Apoi consulta ce au de spus.

Cele mai bune afaceri ale unor companii romanesti

Business-ul romanesc creste an de an cu o rata semnificativa, in ciuda provocarilor fiscale si a zgo.

Care vor fi cele mai norocoase zodii in 2020: stabilesc relatii durabile, iar dorintele li se vor materializa fara efort

Nativii zodiilor Leu, Sagetator si Fecioara pot deschide mai devreme sampania pentru a celebra venirea noului an. Pentru ei, 2020 va fi unul din cei mai buni ani de evolutie ai lor.

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta.

Unde sa calatoriti in 2020: de ce ar trebui sa fie Europa de est in capul listei. Sfaturi de la Forbes pentru americani, chiar mai bune pentru romani

Poate ca ati si explorat canalele Venetiei sau ati facut un tur cu bicicleta prin Copenhaga la o ora de varf. Nu exista niciun motiv sa va opriti din explorarea Europei dupa ce ati fost in cele mai populare destinatii tot ce aveti de facut este sa priviti spre rasarit. Retelele sociale ne-au aratat unde merg oamenii care folosesc Instagramul ca sa se inspire si unde dezvoltarea infrastructurii ca la Talin, viitorul nod de tranzit al Estoniei) aduce noi locuri care vor fi mai bine conectate, deci internetul a facut fara indoiala mai accesibile calatoriile spre tari mai indepartate. Nu a fost vreodata un timp mai potrivit pentru a explora minunile Europei de est, unde industria turismului este in crestere.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Siret

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati: - Mamaaa, ce siret sunt!!! .

Utile: Europa este intr-o situatie extrem de critica privind mediul inconjurator; Cele mai interesante locuri din lume pentru a fi voluntar

Beneficiile consumului de peste - ce se intampla in organism daca consumi doua portii pe saptamana. Rata mortalitatii infantile este de cinci ori mai mare in Tulcea decat in Bucuresti. Care sunt cauzele.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )