Libnet.ro
UNICEF

12:00

Episodul 3 din Game of Thrones, al doilea cel mai slab rating al serialului: care sunt dezamagirile fanilor si criticilor

Adevărul Adevărul,
Episodul 3 din Game of Thrones, al doilea cel mai slab rating al serialului: care sunt dezamagirile fanilor si criticilor

Game of Thrones este unul dintre cele mai bune seriale, asa ca pare aproape imposibil sa gasesti un episod cu un rating mic, insa aceasta performanta negativa a fost atinsa odata cu premiera episodului 3 din sezonul 8, intitulat The Long Night, care a fost cotat de fani drept al doilea cel mai slab din istoria seriei produse de HBO. Urmeaza spoilere!. continuă pe Adevărul

MARELE CUTREMUR va avea loc, CURAND?! Gheorghe Marmureanu, ANUNT BOMBA la 42 de ani de la CEL MAI MARE SEISM din Romania!

Romania a fost zguduita de cel mai puternic seism, pe 4 martie 1977. Aavut o magnitudine de 7,3 grade pe scara Richter si a produs enorm de multe pagube si au murit foarte multi oameni. Peste 30. 000 de.

MARELE CUTREMUR va avea loc CURAND?! Gheorghe Marmureanu, ANUNT BOMBA la 42 de ani de la CEL MAI MARE SEISM din Romania!

Romania a fost zguduita de cel mai puternic seism, pe 4 martie 1977. Aavut o magnitudine de 7,3 grade pe scara Richter si a produs enorm de multe pagube si au murit foarte multi oameni. Peste 30. 000 de.

Atentie, spoilere! Bilantul mortilor din episodul 3 Game of Thrones

Noaptea a fost intr-adevar lunga in cel mai recent episod Game of Thrones, iar cateva personaje importante nu au mai prins lumina zilei. Atentie! Urmatorul text contine multe spoilere, asa ca daca nu ati vazut episodul 3 din sezonul 8, mai bine bateti in retragere. Considerati ca ati fost avertizati!.

Liderul opozitiei, Juan Guaido, cheama venezuelenii la cel mai mare protest, pentru a-l inlatura pe presedintele Maduro

Juan Guaido, autoproclamat presedinte al Venezuelei, recunoscut de peste 50 de state, i-a chemat pe sustinatorii lui la cel mai mare protest, miercuri, in incercarea de a-l inlatura pe Nicolas Maduro.

Ion Tiriac e cel mai bogat roman: cat de prost o duce la nivel global, conform Forbes

Forbes a publicat cel mai recent clasament al miliardarilor de pe mapamond, iar Romania este inclusa prin intermediul lui Ion Tiriac. Acesta ocupa insa o pozitie destul de rusinoasa in topul global. Publicatia Forbes continua sa fie relevanta la nivel global datorita unui clasament anual al celor mai bogati oameni din lume. Efortul din spatele [] .

Ghita Muresan, intr-un video de senzatie: romanul gigant foloseste cel mai mare iPhone

Gheorghe Ghita Muresan detine recordul de cel mai inalt jucator din istoria NBA. Totodata, e unul dintre cei mai inalti romani. in acest video, el a folosit un iPhone Xs Max, cel mai.

Virgil van Dijk (Liverpool), desemnat cel mai bun jucator al sezonului in Premier League

Fundasul echipei Livepool, Virgil van Dijk, a fost desemnat cel mai bun jucator al sezonului in campionatul englez, premiu decernat de sindicatul fotbalistilor profesionisti PFA).

FOTOGALERIE Cum arata santierul MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania

Parintii copiilor bolnavi de cancer locuiesc pe un scaun. Pe un scaun vom sta si noi si nu ne ridicam pana nu vom strange 100. 000 de SMS-uri. Acum un an si jumatate incepea campania de strangere de fonduri pentru constructia MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania - spitalul Fundeni. Un an si jumatate mai tarziu, MagicHOME este aproape gata si este de asteptat ca in urmatoarele luni sa isi deschida portile.

Cel mai bine vandut telefon este un iPhone, dar nu e cel la care te asteptai

Firma de analiza Counterpoint si-a publicat topul celor mai bine vandute telefoane din lume si a facut un raport detaliat si pentru piata din China. Apple are motive importante de bucurie in.

Cel mai rapid camion din lume are 2.400 CP si e ca o masina de curse pe steroizi

Te-ai plictisit de masinile sport care se lauda cu peste 1. 000 de cai-putere sub capota? Priveste acest camion tunat care scoate aproape de doua ori mai multa forta decat cele mai puternice.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )