Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Cele mai bune filme si seriale de vazut pe Netflix in decembrie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai bune filme si seriale de vazut pe Netflix in decembrie

Luna decembrie este despre lucrurile pe care le facem impreuna, asa ca Netflix a pregatit multe motive de binging alaturi de cei dragi, iar noi va facem cateva recomandari. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai triste filme romantice. Cinci productii memorabile care si-au gasit loc in istoria cinematografiei

Printre cele mai de succes filme, avand in distributie actori de exceptie, se numara si o serie de drame romantice intrate in istoria cinematografiei. Sunt productii de mare succes, cu incasari cumulate de miliarde de dolari si care au facut inconjurul lumii.

Cele mai bune bancuri cu nebuni. De ce a innebunit un barbat cand a fost prins de sotul amantei

Nebunii sunt adesea ironizati de amatorii de umor, devenind personaje de bancuri. Va prezentam o colectie a celor mai amuzante glume despre nebuni.

Cine sunt finalistii Te cunosc de undeva si care au fost cele mai bune transformari ale vedetelor VIDEO

In editia de sambata seara au fost alesi finalistii sezonului 14 Te cunosc de undeva!, printre acestia numarandu-se Monica Anghel si Cezar Ouatu.

Cele mai frumoase 30 de mesaje de Craciun pentru familie si prieteni

Urmeaza una dintre cele mai frumoase perioade din an, odata cu sosirea sarbatorilor de iarna. Cateva dintre urarile si mesajele pe care le vei regasi in aceasta colectie vor reusi sa le puna celor dragi un zambet pe buze, mai ales in perioada Craciunului. Daca simti ca nu ai inspiratie pentru a le trimite celor .

Cine sunt cele mai bogate vedete din lume. Cati bani are in cont Celine Dion

Fie ca ne place, fie ca nu, trebuie sa recunoastem ca suntem curiosi ce averi au reusit sa stranga vedetele internationale, din lumea muzicii si nu numai, de-a lungul carierei lor. Exista tot felul de topuri facute de reviste celebre, ca spre exemplu Forbes, care ne incita curiozitatea, admiratia si, uneori chiar invidia. Cine sunt .

Cele mai mari genti din istoria modei!

Fiindca in anul 2020 se vor purta gentile foarte mari, asa cum au hotarat deja marii designeri ai lumii, iata aici un top al celor mai mari posete din istoria modei! .

Cele mai savuroase momente cu CTP. Ce spunea despre Dacian Ciolos, Viorica Dancila si Corneliu Vadim Tudor

Cristian Tudor Popescu este cunoscut pentru replicile sale extrem de savuroase. Comentariile jurnalistului despre oamenii politici ai zilelor noastre si nu numai sunt un vis pentru cei care nu cheltuie cuvintele in zadar si iubesc trimiterile in diverse domenii. Iata cum jignirile cu perdea ale lui Cristian Tudor Popescu pot deveni cu usurinta material de .

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

Actiunile Bancii Transilvania, cele mai lichide titluri in aceasta saptamana: valoarea tranzactiilor scade de peste doua ori

Actiunile Bancii Transilvania au fost si in aceasta saptamana cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 31,49 de milioane de lei, urmate de actiunile BRD-Groupe Societe Generale, cu schimburi de 17,63 milioane de.

Un nou jurat, la PRO TV. Cine e femeia de care toti vor sti de frica, intr-una dintre cele mai asteptate emisiuni ale postului

A fost anuntat cel mai nou jurat, de la PRO TV, pentru o emisiune foarte asteptata de catre public. Show-ul va debuta in curand pe postul de televiziune, iar celei alese sa faca parte din echipa juriului in mod clar ii vor sti toti de frica! Este vorba despre o femeie de afaceri de succes .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )