Libnet.ro
UNICEF

05:30

Antena 1, data in judecata din cauza serialului Fructul oprit. Reactia postului

Adevărul Adevărul,
Antena 1, data in judecata din cauza serialului Fructul oprit. Reactia postului

Trustul Antena Group a fost dat in judecata din cauza serialului Fructul Oprit de doua scenariste din Turcia care au realizat o productie inspirata din aceeasi carte dupa care s-a facut si serialul postului romanesc. Reprezentantii Antena Group au facut declaratii in acest sens. continuă pe Adevărul

Venezuela: Cel putin 15 persoane au murit in spitale din cauza penei de electricitate / Juan Guaido va cere Parlamentului decretarea starii de urgenta

Cel putin 15 persoane au murit in spitalele din Venezuela, din cauza celei mai grave pene de curent din istoria recenta a tarii. Presedintele Adunarii Nationale si presedintele autoproclamat al Venezuelei, Juan Guaido, a anuntat duminica ca va cere Parlamentului sa decreteze stare de urgenta din cauza lipsei de electricitate, relateaza AFP.

Panica la Brasov din cauza vantului puternic. Copaci cazuti si acoperisuri smulse in tot judetul. ISU Brasov: Sistati activitatile in aer liber

Incidente grave la Brasov, din cauza vantului puternic. Mai multi copaci s-au prabusit din cauza rafalelor violente. Pe mai multe strazi, in mai multe localitati din Brasov, vantul puternic a smuls.

Petronela s-a certat cu sotul ei austriac din cauza banilor. Suparata la culme, femeia a actionat impulsiv. Acum risca sa stea ani grei la inchisoare

Petronela s-a certat cu sotul ei austriac si patronul unui restaurnat de lux din Austria din cauza banilor. Suparata la culme, femeia a actionat impulsiv si l-a ucis pe barbatul sau. Acum ies la iveala.

Robert Negoita: Din cauza faptului ca bugetul nu este in vigoare, activitatea Primariei sector 3 este grav afectata

Primaria sectorului 3 nu are bani de salarii, din cauza faptului ca bugetul de stat pe 2019 nu a intrat in vigoare, a spus luni primarul Robert Negoita. intrebat cum este afectata administratia locala de.

Un tren care se indrepta spre Movileni, nevoit sa opreasca din cauza unui incendiu de vegetatie

Un tren care circula catre Movileni, Iasi, a fost nevoit sa opreasca pe un camp din cauza unui incendiu de miriste, scrie ziaruldeiasi. Focul a ajuns foarte aproapre de calea ferata, incat a cuprins.

Aproape 4.400 de familii din Vrancea nu au electricitate, din cauza unor avarii provocate de vant. La Focsani s-au desprins bucati din acoperisuri

Aproape 4. 400 de familii din judetul Vrancea nu beneficiaza de curent electric, duminica dupa-amiaza, din cauza numeroaselor avarii cauzate de vantul puternic. Tot din cauza vantului puternic, la Focsani s-au desprins bucati din acoperisurile a doua blocuri.

DIN CAUZA BREXITULUI Active de 1.200 miliarde de dolari, transferate din Marea Britanie in UE

Peste 275 de societati financiare transfera active si fonduri in valoare totala de 1. 200 miliarde de dolari, respectiv mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana, in perspectiva iesirii tarii din blocul comunitar Brexit), potrivit unui raport realizat de think tank-ul New Financial, preluat de Reuters.

DIN CAUZA BREXIT: Peste 275 de companii financiare isi transfera activele din Marea Britanie in UE

Peste 275 de companii financiare transfera active si fonduri cumulate de 1. 200 de miliarde de dolari, precum si mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana.

SCANDAL in alianta PRU-PRM din cauza lui Sebastian Ghita. Fiica lui Vadim Tudor, scandal cu Bogdan Diaconu

Scandal in alianta PRU PRM. Fiica lui Vadim Tudor si presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, au pornit o disputa publica dupa ce Sebastian Ghita a aparut pe capd e lista, din partea.

SCANDAL in alianta PRU-PRM din cauza lui Sebastian Ghita. Fiica lui Vadim Tudor, CONFLICT cu Bogdan Diaconu

Scandal in alianta PRU PRM. Fiica lui Vadim Tudor si presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, au pornit o disputa publica dupa ce Sebastian Ghita a aparut pe capd e lista, din partea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )