Libnet.ro
UNICEF

01:05

Castigatorii Premiilor TVmania 2019: Las Fierbinti, detronat de un alt serial

Adevărul Adevărul,
Castigatorii Premiilor TVmania 2019: Las Fierbinti, detronat de un alt serial

In cea de-a 18-a editie a Premiilor TVmania, postul Pro TV a fost recompensat cu sase trofee, in timp ce Antena 1 a castigat patru distinctii. Serialul Las Fierbinti a fost detronat din categoria Cel mai bun serial. continuă pe Adevărul

Vesti proaste pentru actorii din Las Fierbinti. Ce s-a intamplat cu serialul

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru actorii din serialul Las Fierbinti. Productia de la PRO TV a primit o lovitura, pentru ca in acest an nu a fost recompensata valoarea acestui show, in cadrul unei gale ce a avut loc de curand. Serialul de comedie a fost detronat, cu doar o seara in urma, de .

Bobita din Las Fierbinti, ipostaza inedita! Cum a fost surprins actorul de la PRO TV alaturi de familia sa

Cum i-a prins sfarsitul de an pe Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, si familia sa? Actorul de la PRO TV a fost in culmea fericirii. Bobita din Las Fierbinti, ipostaza inedita alaturi de familia sa Drumuri, show-uri, filmari, insa putin timp pentru cei dragi. Mihai Bobonete, actorul care il interpreteaza pe Bobita in serialul .

SOC LA PRO TV! Cum a fost UCISA, de fapt, actrita din serialul LAS FIERBINTI! TRAGEDIA care a marcat TARA

Dezvaluiri socante ies la iveala in cazul mortii uneia dintre actritele care a jucat intr-un episod din serialul Las Fierbinti de pe PRO TV.

Betivul Celentano din Las Fierbinti are un mare defect. Cu ce situatie se confrunta in viata de zi cu zi. A rupt tacerea

Mihai Bobonete si-a luat colegii si a mers impreuna cu ei la emisiunea Vorbeste Lumea, de la Pro TV, unde s-a vorbit despre proiectele lor si despre cum este viata in afara platourilor de filmare. Actorii s-au amuzat copios, iar Adrian Vancica, cel care interpreteaza rolul lui Celentano, a povestit o intamplare care i-a facut .

BOMBA iN SHOWBIZ! Cine este IUBITUL MISTERIOS al Gianinei din Las Fierbinti (FOTO)

Gianina este unul dintre cele mai indragite personaje din sitcomul Las Fierbinti, difuzat de Pro TV. Galeria Foto iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )