Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multi tineri s-au sinucis din cauza unui serial de pe Netflix, arata un nou studiu

Hotnews Hotnews,
 Mai multi tineri s-au sinucis din cauza unui serial de pe Netflix, arata un nou studiu

Este vorba despre serialul Cele treisprezece motive lansat la sfarsitul lunii martie 2017. Serialul produs de Netflix abordeaza teme sensibile, iar actiunea se invarte in jurul unei fete de 17 ani care recurge la sinucidere. inca din momentul lansarii, emisiunea a starnit critici din partea organizatiilor de prevenire a sinuciderilor pentru ca promova acest gest extrem, informeaza CNN. continuă pe Hotnews

Mai multi tineri s-au sinucis din cauza unui serial de pe Netflix, arata un nou studiu. Ce spune Netflix

Este vorba despre serialul Cele treisprezece motive lansat la sfarsitul lunii martie 2017. Serialul produs de Netflix abordeaza teme sensibile, iar actiunea se invarte in jurul unei fete de 17 ani care recurge la sinucidere. inca din momentul lansarii, emisiunea a starnit critici din partea organizatiilor de prevenire a sinuciderilor pentru ca promova acest gest extrem, informeaza CNN.

Muzeul Luvru, inchis din cauza unui protest

Muzeul Luvru din Paris, printre cele mai vizitate din lume, nu si-a deschis ieri portile din cauza unei miscari de protest a angajatilor care denunta lipsa de personal avand in vedere numarul mare vizitatori.

Romanii din Marea Britanie trebuie sa aiba mare grija. Pot primi amenzi uriase din cauza unui lucru banal

Romanii din Marea Britanie trebuie sa aiba mare grija. Acestia ar putea primi amenzi uriase, numai daca plang mai tare in casa, din cauza unor reguli stricte de consiliu. Acest lucru se datoreaza.

Europarlamentare Dambovita 2019. Incidente la o sectie de vot din Targoviste. Mai multi tineri si-au fotografiat cartile de identitate

Doi tineri din Targoviste s-au ales cu dosare penale, duminica, 26 mai, in ziua Alegerilor Europarlamentare, dupa ce politistii au fost sesizati ca acestia si-au fotografiat cu telefoanele personale cartile de identitate, pe care se afla aplicat autocolantul, fapt ce justifica prezenta la vot. Pentru asta ar primi 50 lei din partea unui partid politic.

Sylvester Stallone era sa moara in timpul filmarilor din cauza unui coleg: Aproape m-a ucis. L-am urat din prima clipa

Actorul american Sylvester Stallone 72 de ani) a marturisit ca actorul suedez Dolph Lundgren 61 de ani) aproape l-a ucis in timpul filmarilor pentru Rocky IV si a fost nevoit sa stea la terapie intensiva pentru patru zile.

Iohannis, mesaj pentru romanii din diaspora: Nu va pierdeti rabdarea din cauza unui guvern incompetent, care va obliga sa stati la cozi uriase

Presedintele Klaus Iohannis solicita Guvernului sa gaseasca o solutie astfel incat romanii din diaspora sa poata vota. in prezent, sunt cozi imense in strainatate cu romani care asteapta de 5-6 ore sa voteze la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie.

Aproximativ 1000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei din cauza problemelor din diaspora (FOTO)

In jur de 1. 000 de persoane s-au strans, duminica seara, in Piata Victoriei pentru a protesta din cauza problemelor din diaspora, cerandu-se demisia Guvernului, relateaza G4media. Se scandeaza Ole.

Romanii, blocati sa voteze din cauza incompetentei Guvernului

Mii sau chiar zeci de mii de romani, in special din diaspora, NU vor putea sa isi exercite dreptul de a vota, consfiintit prin Constitutie, din cauza proastei organizari a procesului de vot.

Iohannis: Este inadmisibil ca din cauza incompetentei guvernului si a intentiei vadite de a bloca votul, oamenii sa nu-si poata exercita drepturile. Autoritatile sa ia in calcul prelungirea programului la sectii

Presedintele Klaus Iohannis califica drept dezastruoasa organizarea alegerilor si a referendumului de catre guvern si spune ca este inadmisibil ca, din cauza incompetentei si a intentiei vadite de a bloca votul, oamenii sa nu-si poata exercita drepturile. El solicita autoritatilor sa ia in calcul prelungirea programului la sectii.

Perchezitii la sediul Porsche din Stuttgart: Mai multi angajati, SUSPECTATI de deturnare de FONDURI

Perchezitii la sediul Porsche din Germania. Un functionar al Biroului de examinare al Grupului Stuttgart este suspectat ca a oferit informatii secrete.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )