Libnet.ro
UNICEF

14:15

Serialul Vlad, pentru prima data pe locul doi in topul audientelor: Pro TV, depasit de Antena 1 cu Chefi la cutite

Adevărul Adevărul,
Serialul Vlad, pentru prima data pe locul doi in topul audientelor: Pro TV, depasit de Antena 1 cu Chefi la cutite

Serialul Vlad, difuzat de Pro TV, a fost pentru prima data pe locul al doilea in topul audientelor, dupa Antena 1, care difuza Chefi la cutite, pe publicul urban si pe cel comercial. La nivelul tarii si-a pastrat prima pozitie. continuă pe Adevărul

Demi Moore, violata: vedeta a dezvaluit pentru prima data drama suferita. Cand s-a intamplat

Demi Moore este cunoscuta pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai populare vedete. Ea a fost casatorita cu Bruce Willis si Ahston Kutcher, dar noi dezvaluiri o aduc din nou in lumina reflectoarelor. Demi Moore pare sa duca o viata foarte fericita. Chiar si dupa doua divorturi, vedeta are o familie frumoasa si .

Actrita Olimpia Melinte din serialul Vlad, in scene fierbinti de amor. Imaginile care au pus pe jar barbatii

Olimpia Melinte, actrita principala in serialul Vlad, a filmat scene fierbinti de amor. Imaginile au pus pe jar barbatii. Actrita Olimpia Melinte din serialul Vlad, in scene fierbinti de amor Olimpia Melinte, interpreta rolului Eliza din serialul Vlad de la Pro TV, este una dintre actritele care nu refuza scenele nud. Ea apare goala in .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 23 septembrie

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie , au anuntat reprezentantii postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format achizitionat din Turcia, este primului serial thriller romanesc care a .

Prima data dupa revolutia islamica, Iranul va participa la exercitii militare cu Rusia si China

Iranul va participa la exercitii militare maritime in Golful Oman nu doar cu Rusia, dar si cu China, a declarat seful departamentului Statului Major al Fortelor Armate ale Iranului pentru afaceri internationale, Qadir Nezami.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )