Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sophie Turner, platita de trei ori mai putin decat Kit Harington pentru serialul Game of Thrones: ce salarii au cei doi actori

Adevărul Adevărul,
Sophie Turner, platita de trei ori mai putin decat Kit Harington pentru serialul Game of Thrones: ce salarii au cei doi actori

Actrita Sophie Turner 23 de ani), personajul Sansei Stark din Game of Thrones, a dezvaluit ca salariul pe care il primeste ea pentru aparitia in serial este de trei ori mai mic decat cel al actorului Kit Harington 32 de ani), rolul lui Jon Snow. continuă pe Adevărul

De trei ori mamica! Miranda Kerr este insarcinata!

Miranda Kerr este insarcinata si urmeaza sa devina pentru a treia oara mamica! Supermodelul mai are 2 copii: unul din casnicia cu actorul Orlando Bloom si unul cu actualul ei sot, Evan Spiegel.

Tudor Chirila, la protestul din Piata Universitatii: Suntem condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceasuescu

Muzicianul Tudor Chirila s-a alaturat si el protestului de duminica din Piata Universitatii din Capitala, unde a declarat ca refuza sa creada ca oamenii pot fi fericiti cand vad ca sunt condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceausescu. Acesta a subliniat ca va continua sa protesteze chiar daca vor fi trei oameni.

Tudor Chirila, la protestul din Piata Universitatii: Suntem condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceausescu

Muzicianul Tudor Chirila s-a alaturat si el protestului de duminica din Piata Universitatii din Capitala, unde a declarat ca refuza sa creada ca oamenii pot fi fericiti cand vad ca sunt condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceausescu. Acesta a subliniat ca va continua sa protesteze chiar daca vor fi trei oameni.

Finantele vor sa imprumute de la banci 3,62 miliarde lei in aprilie, cu aproape 50% mai mult decat martie

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa imprumute de la banci in aprilie 3,62 miliarde de lei, inclusiv sumele suplimentare, cu 46,5% mai mult decat in martie si cu 27,3% peste cea atrasa, reiese dintr-un anunt al ministerului, potrivit Mediafax.

Presedintele sarb, despre ruta Pancevo-Timisoara: Va fi mai mult decat suficient daca vom construi aceasta autostrada

Proiectul autostrazii Pancevo-Timisoara este unul mai mult decat suficient intre Romania si Serbia, a declarat vineri presedintele sarb Aleksandar Vucic, dupa intalnirea cvadrilaterala Serbia-Romania-Bulgaria-Grecia, gazduita de premierul Viorica Dancila, la Snagov, transmite Agerpres.

Sondaj IRES pentru Cluj-Napoca: Alianta USR-Plus are mai mult decat PNL si PSD la un loc

Aproape 37% dintre clujeni au spun ca la alegerile pentru Parlamentul European ar vota cu alianta USR-Plus, procentul fiind mai mare decat suma optiunilor pentru PNL si PSD, arata un sondaj IRES comandat de USR Cluj-Napoca.

Nicolas Cage, divort la 4 zile dupa nunta. Cine i-a fost sotie mai putin de o saptamana?

La doar patru zile dupa nunta, actorul american Nicolas Cage este gata de divort, anunta Fox News, un nou prilej de discutii pentru admiratori si adversari ai starului care s-au pronuntat in fel si chip in presa mondena americana. Casatorit la 23 martie cu Erika Koike, Cage a solicitat miercuri unui tribunal anularea casatoriei. Documentele [] .

Planta aceasta este mai puternica decat Viagra. Medicii sunt uimiti de efectele ei

Planta iarba tapului, cunoscuta de catre specialisti sub denumirea de epimedium, nu are doar proprietati afrodisiace, ci poate fi utilizata in mai multe scopuri destinate sanatatii organismului. Cazuri in care p.

Lucruri mai putin stiute despre regele Ferdinand I al Romaniei. De ce a fost numit cel loial si intregitorul

Regele Ferdinand I s-a numarat printre cele mai stralucite personalitati din istoria moderna a Romaniei. De origine germana, al doilea rege al Romaniei a fost numit cel loial si intregitorul.

Bancile nordice, considerate pana acum cele mai putin corupte, se afla in centrul celui mai mare scandal privind spalarea banilor

Cand scandalul estonian al spalarii banilor prin Danske Bank a explodat in toamna anului trecut, celelalte banci nordice s-au grabit sa-i linisteasca pe investitori, spunandu-le ca ele erau diferite, scrie FT in editia sa de vineri. Ca ceea ce era valabil pentru Danske nu era la fel de valabil si pentru Swedbank de pilda. Numai ca, surpriza! Scandalul din aceasta saptamana de la Swedbank, imprumutatorul suedez cel mai mare din regiunea baltica, arata ca s-a operat exact la fel ca in cazul Danske.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )