Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mihai Margineanu prezinta coloana sonora Las Fierbinti si lanseaza un nou album. Cand are loc evenimentul

Adevărul Adevărul,
Mihai Margineanu prezinta coloana sonora Las Fierbinti si lanseaza un nou album. Cand are loc evenimentul

Cantaretul, compozitorul si actorul Mihai Margineanu 49 de ani) pregateste un dublu eveniment pentru anul urmator, in care prezinta coloana sonora a serialului Las Fierbinti si lanseaza albumul Fum de taverna. continuă pe Adevărul

De ce refuza statul sa finanteze serialul Las Fierbinti

Pro Tv n-o sa primeasca bani de la stat pentru serialul Las Fierbinti, dar nu inseamna neaparat ca sezonul special nu va mai fi realizat. Cererea de finantare inaintata de Pro Tv a fost.

DOCUMENT Pro TV nu a obtinut ajutor de stat pentru Las Fierbinti. Ce alte filme vor fi realizate cu bani de la Guvern

Pro TV nu a reusit sa convina statul sa ii acorde ajutor de stat pentru editia de anul viitor a serialului Las Fierbinti, insa Guvernul va finanta aproape jumatate din editia de Craciun.

PE SCURT TVR - 1 milion de euro pentru recitalurile de la Cerbul de Aur / Pro TV nu a convins statul sa dea bani pentru Las Fierbinti

Televiziunea publica a cheltuit, potrivit Libertatea, un milion de euro pentru recitalurile sustinute la Cerbul de Aur. Tot un milion de euro a incercat si Pro TV sa obtina de la stat pentru sezonul de toamna 2019 al serialului Las Fierbinti, dar, potrivit Profit. ro, nu a reusit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )