Libnet.ro
UNICEF

15:17

House of Cards se incheie cu sezonul sase, dupa ce Kevin Spacey a fost acuzat ca a facut avansuri sexuale unui minor. Cum comenteaza Netflix

Adevărul Adevărul,
House of Cards se incheie cu sezonul sase, dupa ce Kevin Spacey a fost acuzat ca a facut avansuri sexuale unui minor. Cum comenteaza Netflix

House of Cards, produs si difuzat de Netflix, se va incheia dupa cel de-al saselea sezon. Anuntul vine la scurt timp dupa ce protagonistul serialului, actorul Kevin Spacey, a fost acuzat ca i-a facut avansuri sexuale nedorite actorului Anthony Rapp pe cand era minor. Totusi, creatorii productiei sustin ca decizia privind finalul seriei era de mai multa vreme in discutie si se declara profund tulburati de recentele dezvaluiri. continuă pe Adevărul

Netflix anunta finalul serialului House of Cards, la cateva ore dupa ce Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala si a dezvaluit ca e homosexual

Celebrul serial House of Cards se va termina vara viitoare, dupa sase sezoane, a anuntat luni grupul Netflix, la cateva ore dupa ce starul seriei, Kevin Spacey, a fost acuzat ca a hartuit sexual un adolescent in 1986, scrie AFP.

Netflix renunta la House of Cards din cauza lui Kevin Spacey

Kevin Spacey trece printr-un scandal care l-ar putea costa cariera. Din acest motiv, Netflix a anuntat ca sezonul 6 va fi ultimul din House of Cards. in ultimele 24 de ore,Variety,DeadlinesiHollywood Reporterau detaliat un scandal in care este implicat unul dintre cei mai indragiti actori americani. Kevin Spacey este acuzat ca, in urma cu aproximativ [].

Ce se va intampla cu serialul House of Cards, dupa ce actorul Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala

Celebrul serial House of Cards se va incheia odata cu al saselea sezon, au anuntat producatorii seriei. Anuntul vine dupa controversele referitoare la comportamentul actorului principal, Kevin Spacey, urmate de dezvaluirile acestuia, potrivit Mediafax.

Netflix ingroapa serialul House of Cards, ca urmare a scandalului in care este implicat Kevin Spacey

Dupa acuzatiile privind avansurile sexuale pe care Kevin Spacey le-a facut unui actor minor, Netflix a decis sa opreasca filmarile la celebrul serial House of Cards Culisele Puterii). Au trecut abia 12 ore de.

Efectul neasteptat al confesiunii lui Kevin Spacey: un indragit SERIAL va fi anulat

Deja celebrul Serial House of Cards se va incheia dupa sezonul al saselea,cel care este in productie acum sicare va avea premiera in 2018,.

Efectul neasteptat al confesiunii lui Kevin Spacey: Un indragit SERIAL va fi anulat

Deja celebrul Serial House of Cards se va incheia dupa sezonul al saselea,cel care este in productie acum sicare va avea premiera in 2018,.

Kevin Spacey recunoaste public ca este homosexual, dupa ce a fost acuzat ca i-a facut avansuri actorului Anthony Rapp

Dupa ce, in ultimii ani, actorul principal din House of Cards s-a ferit sa vorbeasca despre sexualitatea sa, Kevin Spacey a declarat, duminica, intr-o postare pe contul sau de Twitter, ca acum aleg sa ma consider gay. Actorul a facut aceasta afirmatie dupa ce a fost acuzat public de actorul american Anthony Rapp ca i-ar fi facut avansuri sexuale in trecut. Spacey nu a negat afirmatiile actorului din Star Trek: Discovery.

Kevin Spacey, pus la zid de fani si de colegi. O fumigena PR-istica: recunosti ca esti gay pentru a distrage atentia de la faptul ca ai molestat un copil

Kevin Spacey este aspru criticat pentru faptul ca a ales sa declare in mod public ca este homosexual dupa ce a fost acuzat de actorul american Anthony Rapp ca i-a facut avansuri sexuale pe vremea cand era copil. Multe voci sustin ca starul din House of Cards si echipa acestuia incearca sa distraga atentia cu dezvaluirea orientarii sale sexuale de la adevarata problema: hartuirea unui minor.

Dezvaluirile care l-au facut pe Kevin Spacey sa declare ca e gay: actorul Anthony Rapp a povestit cum starul i-a facut avansuri sexuale in copilarie

Actorul american Anthony Rapp l-a fortat pe Kevin Spacey sa recunoasca public ca este homosexual, dupa ce a povestit ca i-a facut avansuri pe vremea cand era minor. Starul din House of Cards a cerut iertare pentru acel incident si a confirmat ca este gay, insa dezvaluirea i-a atras numeroase critici. Multe voci sustin ca artistul incearca sa distraga atentia cu marturisirile privind sexualitatea sa de la adevarata problema.

Kevin Spacey recunoaste ca este gay dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala

Un nou scandal sexual socheaza Hollywood-ul. Dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala de actorul Anthony Rapp, Kevin Spacey isi cere scuze public si recunoaste ca este gay intr-o postare pe Instagram.

ştiri din Showbiz

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )