Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cand incepe Vocea Romaniei Junior. Detalii din prima editie a show-ului de la ProTV

Adevărul Adevărul,
Cand incepe Vocea Romaniei Junior. Detalii din prima editie a show-ului de la ProTV

Vocea Romaniei Junior revine la ProTV cu cel de-al doilea sezon, prezentat de Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor. continuă pe Adevărul

PRIMA REACTIE a Loredanei Groza dupa ce a aflat ca NU MAI FACE PARTE din juriul de la VOCEA ROMANIEI. Bomba! Cu cine a fost iNLOCUITA

Imediat cum a aflat ca nu va mai face parte din juriul de la Vocea Romaniei, indragita artista a publicat un mesaj pe pagina ei de Facebook. Loredana a facut un show impresionant la.

Cine sunt artistii vehiculati pentru a se alatura noului sezon Vocea Romaniei in postura de antrenor

Dupa ce reprezentantii ProTV au anuntat schimbari majore in show-ul Vocea Romaniei, inclusiv in componenta juriului, iar Irina Rimes a fost anuntata drept ocupanta unuia dintre scaunele antrenorilor, alte nume de artisti consacrati au fost vehiculate drept viitorii antrenori.

Lora, Alex Velea si Dan Bittman, in negocieri pentru Vocea Romaniei?! BOMBA! Cu cine va fi iNLOCUIT Adrian Despot...

Loredana Groza si Adrian Despot nu vor mai face parte din juriul Vocea Romaniei, fosta jurata fiind deja inlocuita cu Irina Rimes. Pentru locul Loredanei au dat probe atat Lora, cat si Irina Rimes,.

Caru' cu vedete: Johnny Depp, suspectat ca ar fi grav bolnav; Mirabela Dauer a revenit in forta, dupa ce i-a fost extirpat un rinichi; Irina Rimes, dupa anuntul ca este noul jurat Vocea Romaniei: Sper ca venirea mea sa fie de bun augur

Secretele iubirii dintre Anna Szeles si Florin Piersic Timpul nu i-a stirbit cu nimic farmecul. Una dintre cele mai fermecatoare actrite din cinematografia romaneasca, Anna Szeles, care va. Cristian Daminuta la Exatlon 2019? Fotbalistul ar fi semnat deja contractul Cristian Daminuta la Exatlon 2019? Fotbalistul ar fi semnat deja contractul, pentru cel de-al doilea sezon al.

Dan Petrescu, oficial la ultima clasata din prima liga chineza: O oferta greu de refuzat

Antrenorul Dan Petrescu a confirmat, joi, despartirea de CFR Cluj si preluarea echipei chineze Guizhou Zhicheng, ultima clasata in prima liga.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )