Libnet.ro
UNICEF

10:46

Care sunt cele 9 cupluri de vedete din al doilea sezon Asia Express. Primele declaratii: Mi-e teama ca n-o sa stiu sa merg fara tocuri FOTO

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele 9 cupluri de vedete din al doilea sezon Asia Express. Primele declaratii: Mi-e teama ca n-o sa stiu sa merg fara tocuri FOTO

Reprezentantii Antenei 1 au anuntat cele noua cupluri de vedete care vor pleca in noul sezon al reality-show-ului Asia Express. continuă pe Adevărul

Nico face DEZVALUIRI BOMBA despre dieta ei. Care sunt regulile de la care nu se abate: Faceam o mare greseala

Cantareata Nico a explicat care sunt regulile de la care nu se abate atunci cand vine vorba despre dieta ei. Nico are 48 de ani, dar este intr-o forma fizica exceptionala. Arata foarte bine si este foarte.

Care sunt cele mai intalnite sapte fraude in mediul on line. Ce este iubirea prefacuta si frauda cu facturi

Centrul European Cybercrime din cadrul Europol si Federatia Europeana a Bancilor, precum si partenerii din sectoarele public si privat, au lansat astazi,17 octombrie, campania de prevenire CyberScams Fraudele informatice, in cadrul European Cyber Security Month Luna Europeana a Securitatii Cibernetice, o serie de manifestari care se deruleaza anual, in fiecare luna octombrie.

Il Giornale: Care sunt legaturile dintre jurnalistul care l-a atacat pe ministrul Savona si Soros?

Sambata, Corriere della Sera a lansat o bomba: ministrul pentru Afaceri Europene, Paolo Savona, inca ar fi membru, in realitate chiar presedinte, al fondului Euklid. O stire bomba, dezmintita insa de acelasi ministru care a anuntat ca a parasit fondul in luna mai.

Horoscop. Zodiile care sunt greu de multumit

Exista oameni care nu sunt niciodata multumiti, iar cei mai multi dintre ei fac parte din zodiile de mai jos. Capricorn - Nu este usor sa te apropii de ei, pentru ca nu accepta pe orice si sunt greu.

Calin Popescu Tariceanu: Gasesc o solutionare buna in propunerile care sunt incluse in ordonanta de urgenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut o serie de declaratii legate de modificarea legilor justitiei. Mi-e greu sa va spun daca sunt suficiente sau nu. Cred ca cea mai competenta.

Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta a fost adoptata. Care sunt principalele modificari la legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Radu Banciu: Un elev din Suceava a castigat medalia de aur la astronomie. Autoritatile n-au dat nici doi bani pe aceasta capacitate. Care sunt sansele ca un astfel de om sa-si continue cariera in Romania? (VIDEO)

David Turturean, elevul caruia statul roman a refuzat sa-i deconteze deplasarile la Olimpiada Internationala de Astronomie din Sri Lanka si la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica din China,.

Pustiul de 10 ani care si-a salvat familia din flacari. Incendiul a lasat zeci de oameni pe drumuri

Un foc devastator a lasat 70 de oameni pe drumuri si a lasat si cateva victime in urma. Un baiat de numai 10 ani a reusit sa-si salveze mama si pe un var in varsta de numai doi ani din flacari, scrie li.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )