Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel mai senzual si periculos moment de la Romanii au talent. Andi: Ti-e frica, dar in acelasi timp te simti atras VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cel mai senzual si periculos moment de la Romanii au talent. Andi: Ti-e frica, dar in acelasi timp te simti atras VIDEO

O concurenta in varsta de 42 de ani a oferit publicului Romanii au talent unul dintre cele mai senzuale si periculoase momente din acest sezon. continuă pe Adevărul

Romanii consuma zilnic cel mai nesanatos aliment. Iata la ce riscuri se supun

Pentru a face economii sau din diverse alte ratiuni, romanii se expun unui pericol real prin consumul acestui aliment. Este vorba de margarina. Acest produs este considerat cel mai nesanatos deoarece contine.

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

Samsung si-a lansat cel mai ieftin telefon: cat de bun este Galaxy A10

Majoritatea pasionatilor de Samsung viseaza in aceasta perioada la Galaxy S10, S10e sau S10 Plus. Tot acum insa, sud coreenii si-au anuntat cel mai ieftin telefon din portofoliu si merita.

Cel mai mare protest din istoria justitiei clujene: 200 de magistrati au iesit din nou in strada

Circa 200 de magitrati au protestat si astazi in fata Curtii de Apel Cluj fata de Ordonanta 7. Ei au fost intampinati cu aplauze de mai multi clujeni. Judecatorul Critian Danilet considera ca a fost cel mai mare protest din istoria justitiei clujene.

Cel mai cautat ASASIN din ultimul an, surprins de camerele de luat vederi (VIDEO)

Jumatate ungur si jumatate sarb, Csaba Der are cel putin trei contracte onorate in 2018, fiind cel mai bine platit asasin din ultimul an, relateaza sport. ro. De altfel, in intervalul 2004-2017 Csaba Der a.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa se inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

[P] Cel mai asteptat trg educational international al anului se organizeaza la nceputul lui martie n Bucuresti, Iasi si Timisoara. British Council devine partener oficial al World Education Fair

Zeci de institutii internationale de invatamant vor fi prezente la Bucuresti pe 2 si 3 martie la World Education Fair, cel mai asteptat targ educational al anului de catre tinerii romani interesati de studii in strainatate. La editia din aceasta primavara British Council devine partener oficial, implicat in organizarea si comunicarea cu universitatile din Marea Britanie.

Cel mai mare fond suveran din lume va creste investitiile in Marea Britanie, indiferent de rezultatul Brexitului

Cel mai mare fond suveran de investitii priveste dincolo de efectele negative imediate ale Brexitului si pariaza pe Marea Britanie si in viitor, scrie Business Insider.

SUA: Cresterea economica din 2018 - 2,9%, cel mai nalt nivel din 2015

Cresterea economica a Statelor Unite a atins 2,9% in 2018, cel mai inalt nivel din 2015, dar usor sub obiectivul de 3% al administratiei Trump, a anuntat joi Departamentul Comertului, citat de AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )