Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cine este Alex Comerzan, castigatorul Chefi la cutite: in bucatarie sunt Stalin

Adevărul Adevărul,
Cine este Alex Comerzan, castigatorul Chefi la cutite: in bucatarie sunt Stalin

Alexandru Comerzan 31 de ani), din echipa lui chef Catalin Scarlatescu, este castigatorul Chefi la cutite si al marelui premiu in valoare de 30. 000 de euro. Pentru al doilea sezon consecutiv, chef Florin Dumitrescu a ramas fara niciun concurent in finala show-ului de la Antena 1. continuă pe Adevărul

Cati bani a incasat Alexandru Comerzan, castigatorul Chefi la Cutite, sezon 7

Dupa cele trei probe de foc, trei provocari culinare diferite prin care cei noua semifinalisti au trecut in editia de luni, azi, de la 20:00, seara a inceput cu verdictul mult asteptat. Telespectatorii Antena 1 vor au aflat care sunt numele celor trei finalisti ai sezonului 7, care s-au duelat in cea mai grea proba .

Cine este Alexandru Comerzan, marele castigator al finalei Chefi la Cutite, de pe Antena 1

Alexandru Comerzan, cutitul de aur adus de chef Catalin Scarlatescu in echipa sa, a castigat marele premiu de 30. 000 de euro pusi la bataie de Chefi la cutite. Alaturi de echipa sa, reunita in platoul emisiunii, a pregatit un meniu impresionant, care a dat pe spate juratii, mari bucatari ai lumii. Totul despre castigatorul sezonului .

Cei de la Antena 1 au facut totul public din greseala. Cine sunt cei trei concurenti Chefi la Cutite care se lupta pentru premiu in marea finala

Producatorii show-ului culinar Chefi cu Cutite au dezvaluit finalistii fara sa vrea. Ce greseala au facut? Iata cum s-au dat de gol acestia si cine sunt cei trei care se lupta pentru marele premiu? Finalistii de la Chefi la Cutite, dezvaluiti din greseala de Antena 1 Producatorii emisiunii Chefi la Cutite au dezvaluit din greseala .

Un fost concurent de la Chefi la Cutite da cartile pe fata: Nu stie sa tina o echipa. Cine este cel mai bun jurat de la Antena 1

Un fost concurent de la Chefi la Cutite face dezvaluiri din culisele show-ului culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. A vrut sa intre in echipa lui chef Florin Dumitrescu, dar a ajuns la chef Catalin Scarlatescu. Alfred Ionut Olteanu, alias Alpha, ne-a povestit cum sunt cei doi maestri bucatari in spatele camerelor, dar .

Cine a castigat sezonul 7 Chefi la Cutite. Momente tensionate in finala de la Antena 1 Live Update

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cutite a ajuns la final si concurentii au dat ultimele batalii culinare, pentru a castiga un loc in marea finala! Cei noua concurenti ramasi in competitie si au ascutit cutitele pentru testul decisiv. Cel mai tensionat moment al sezonului 7 a venit la pachet cu trei probe de .

Cine este Dan Dinca. Ce meserie are, de fapt, fiul lui Gheorghe Dinca

Se pre ca violenta si comportamentul deviant se poarta in familie! Astazi, unul din fii lui Gheorghe Dinca, mai exact cel mare, Dan, a fost protagonistul unei altercatii violente in fata sediului CNA. Dar cine este Dan Dinca si ce meserie are? Update 18: 40: Dan Dinca s-a predat la sectia 2 de Politie. Update .

Cine este tanarul din Buzau, gasit mort intr-un lac. Cand a fost vazut ultima oara de apropiati si ce le-a spus acestora

Cine este tanarul in varsta de 18 ani din Buzau, gasit mort duminica, 15 decembrie, pe fundul lacului din Parcul Marghiloman. Se ia in calcul varianta sinuciderii. Cand a fost vazut ultima oara de apropiati si ce le-a spus? Cine este tanarul din Buzau, gasit mort intr-un lac? Vasile B. , un tanar in varsta de .

Cine este Andrei Baciu, fostul manechin numit secretar de stat in ministerul Sanatatii. Imaginile care l-au alungat prima data din aceasta functie

Andrei Baciu a fost numit secretar de stat in ministerul Sanatatii, iar fostul manechin s-a mai aflat si in trecut in apropiere de o functie similara. Mai exact, acesta a fost propus ca ministru al Sanatatii, in Guvernul Ciolos, dar aceasta decizie nu a fost niciodata confirmata, fiind ulterior retrasa. Pe final de 2019, cel .

Cine este Nicoleta Tint, noua sefa CSM. Cum a reusit sa fie votata de atat de multi magistrati

In urma cu o saptamana, au fost tensiuni mari la CSM, dupa ce s-au amanat discutiile pentru numirea unui nou presedinte, dupa ce votul a esuat de doua ori in cazul Nicoletei Tint. Anuntul a fost facut la vremea aceea de catre Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Nicoleta Tint, primise, pe 10 decembrie, un numar de .

Razvan Botezatu face primele declaratii dupa ce le-a aratat tuturor verigheta. Cine este iubitul fostului prezentator de la Antena Stars

Razvan Botezatu vine cu detalii bomba, dupa ce acesta le-a aratat tuturor fanilor sai inelul de logodna. Ce spune fostul prezentator de televiziune despre cele petrecute dupa recunoasterea orientarii sale, dupa decizia de a se muta in Germania, dar si despre cel care-i va fi sot? Razvan Botezatu, detalii despre logodnicul sau Razvan Botezatu si-a .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )