Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cine o inlocuieste pe Anamaria Prodan in noul sezon Gospodar fara pereche, de la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Cine o inlocuieste pe Anamaria Prodan in noul sezon Gospodar fara pereche, de la Pro TV

Reprezentantii Pro TV au anuntat cine o inlocuieste pe Anamaria Prodan 46 de ani) la Gospodar fara pereche, dupa ce impresarul sportiv a renuntat la a mai prezenta emisiunea matrimoniala. continuă pe Adevărul

Cine o va inlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fara Pereche. Sefii PRO TV au decis

Sefii PRO TV au decis cine o va inlocui pe Anamaria Prodan, in emisiunea Gospodar fara Pereche. Vestea a venit joi, dupa ce in urma cu cateva zile, impresara a marturisit in emisiunea lui Catalin Maruta ca va parasi rolul de gazda a show-ului. Cine o va inlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fara Pereche .

Anamaria Prodan nu va mai prezenta Gospodar fara pereche de la Pro TV: care e motivul

Impresarul sportiv Anamaria Prodan 46 de ani) a anuntat ca nu va mai fi prezentatoarea emisiunii matrimoniale Gospodar fara pereche, difuzata de Pro TV, si a explicat care sunt motivele.

Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram, dupa ce si-a dat demisia de la PRO TV. Ce le transmite producatorilor

Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram, dupa ce si-a dat demisia de la emisiunea Gospodar fara pereche de la PRO TV? Impresarul sportiv a explicat motivele care au stat la baza deciziei si le-a transmis un mesaj producatorilor. Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram, dupa ce si-a dat demisia de la PRO TV .

Cel mai dureros secret pe care l-a tinut ascuns Anamaria Prodan fata de mama sa. O ducea acolo, dar nu-i spunea adevarul

Anamaria Prodan a tinut ascuns mult timp un secret dureros. Vedeta a aflat prima ca mama sa sufera de cancer la pancreas, dar nu a vrut ca aceasta sa afle. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche si-a dus mama in Cuba pentru a face analize medicale amanuntite, dar i-a spus ca va merge acolo in vacanta.

Anamaria Prodan si-a anuntat demisia de la PRO TV. Ce se afla, de fapt, in spatele gestului sau

Anamaria Prodan si-a dat demisia de la PRO TV, iar gestul sau e unul care i-a lasat pe fanii emisiunii Gospodar fara pereche cu un gust amar. in spatele deciziei s-a afla, de fapt, o promisiune pe care impresara si-a facut-o. Sotia lui Reghe a anuntat in direct faptul ca se retrage, cel putin temporar, .

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

IMAGINI SFASIETOARE! Anamaria Prodan a ajuns LA CIMITIR! INCREDIBIL ce s-a dat de POMANA dupa ce i-au facut slujba... (GALERIE FOTO)

Anamaria Prodan a mers la cimitir, in ziua in care mama sa, Ionela Prodan, ar fi implinit 72 de ani. VEZI AICI GALERIA FOTO Duminica, 6 octombrie, Anamaria Prodan a postatin mediul online o fotografie.

Divortul anului! Adio, LAURENTIU REGHECAMPF! Anamaria Prodan a facut anuntul dupa 11 ani de CASNICIE (GALERIE FOTO)

Showbizul romanesc a fost cutremurat de zvonurile privind un posibil divort intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil!.

Cine este si cu ce se ocupa Alexandru Abagiu, concurentul din noul sezon Asia Expres

Alexandru Abagiu va fi concurent la Asia Expres! Vestea aceasta i-a mirat pe foarte multi din showbiz. Majoritatea echipelor care vor concura in sezonul ce mai are putin si apare pe micile ecrane au fost cu adevarat o surpriza. Nimeni nu s-ar fi gandit ca acestia ar spune da unei asemenea experiente. Cine este Alexandru .

Asia Express revine: unde se va filma noul sezon si ce noutate aduce

Reprezentantii postului Antena 1 au anuntat unde vor avea loc filmarile noului sezon al show-ului Asia Express Drumul Comorilor, prezentat de Gina Pistol, dar si cu ce noutate vine.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )