Libnet.ro
UNICEF

08:30

Clipul in care castigatoarea iUmor o imita pe Viorica Dancila este viral: in doar trei zile a fost vizionat de milioane de oameni

Adevărul Adevărul,
Clipul in care castigatoarea iUmor o imita pe Viorica Dancila este viral: in doar trei zile a fost vizionat de milioane de oameni

Castigatoarea celui de-al saselea sezon iUmor, actrita Irena Boclinca, a cucerit internetul, numarul in care a imitat-o si a ironizat-o pe Viorica Dancila devenind viral in scurt timp. continuă pe Adevărul

Clipul in care castigatoarea iUmor o imita pe Viorica Dancila este viral: Nu orice persoana poate fi parodiata. Trebuie sa aiba acel ceva VIDEO

Castigatoarea celui de-al saselea sezon iUmor, actrita Irena Boclinca, a cucerit internetul, numarul in care a imitat-o si a ironizat-o pe Viorica Dancila devenind viral in scurt timp.

Sosia Vioricai Dancila, castigatoarea iUmor, pe locul 4 in topul celor mai vizionate clip-uri de pe Youtube (VIDEO)

Sosia premierului Viorica Dancila a castigat cel de-al 6-lea sezon al emisiunii iUmor de la Antena 1. Parodia a urcat deja pe locul 4 in toul celor mai vizionate clipuri pe YouTube, cu aproape un milion de vizual.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

Cine este Darius Valcov. Consilierul premierului Viorica Dancila a demisionat

Darius Valcov a demisionat! Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ramas fara consilier. Valcov era considerat apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta si-a dat demisia exact dupa demiterea Ancai Alexandrescu, un alt om important al fostului lider al Partidului Social Democrat. Stire in curs de actualizare .

Protestatar rezist, invitat la discutii cu Viorica Dancila. Reactia dupa intalnire

Cristian Mihai Didea fost invitat de premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria, pentru a purta discutii cu privire la nemultumirile societatii civile. Mihai Cristian Dide este unul dintre cei.

Protestatar rezist, invitat la discutii cu Viorica Dancila

Cristian Mihai Didea fost invitat de premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria, pentru a purta discutii cu privire la nemultumirile societatii civile. Mihai Cristian Dide este unul dintre cei.

VIORICA DANCILA: PSD nu a facut scut in jurul lui Tariceanu

PSD nu a facut scut in jurul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, la votul prin care se cerea incuviintarea urmaririi penale, a declarat, astazi, presedintele interimar al social-democratilor, premierul Viorica Dancila.

Eugen Tomac, scrisoare catre Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova

Liderul PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Viorica Dancila sa nu omoare presa de limba romana din Republica Moldova, el afirmand ca mass-media de limba romana de peste Prut este in moarte clinica din cauza reducerii substantiale a finantarii acordate de statul roman.

Viorica Dancila, sageti catre Ponta: Eu nu am to do list de la Bruxelles.Am reiterat ca nu vrem sa dam ordonante pe Justitie

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la finalul consultatiilor cu presedintele Klaus Iohannis pe tema implementarii rezultatului de la Referendum, ca nu s-a antors de la intalnirea cu liderii europeni cu un to do list lista cu sarcini - nr. r), aluzie la fostul premier PSD Victor Ponta, care, in 2012, s-a intors de la Bruxelles cu o lista de cerinte.

Baronul PSD Marian Oprisan, multumiri pentru Viorica Dancila: Revenim la normalitate! Presedintii consiliilor judetene se intorc la cetateni

Marian Oprisan, baron PSD de Vrancea si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a multumit Guvernului si premierului Viorica Dancila pentru Ordonanta de Urgenta prin care presedintii de consilii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )